Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ayaklarım yaz-kış üşür! Benzer durumda olan var mı?
best
bekarlıktanmı sence omar34
hormon testi yaptırmadım söyleyen dr olmadı senden duydum
yaptırayım ilk fırsatta
tedavi nasıl
şuan iyimisin troidlerin için ilac verdilermi
Benim de ayak bileklerinden aşağısı yaz kış üşür geçen seneye kadar askerden kalma bi problem olabilir diye yorumluyordum kendimce ancak geçen yıl öğrendimki tip1 diyabetmişim. Şimdide diyabete yoruyorum üşümeyi..
bunlar kan testimi basitmi
daha önce iç hastalıklarına kan testi yaptırmıstım
yorgunluk ve gücsüzlükte var bende
orda nelere bakıldı tam hatırlamıyorum ama
troidlerin normal demişti dr
Her sabah ac karna ıcmenız gereken dozajını tahlıl sonucuna göre doktorun ayarladıgı tek hap alıyorsunuz, 2 gun ust uste almadıgınızda evden dısarı cıkmak ıstemıyorsunuz, yorgunluk halsizlik ve karamsarlık halı v.s, her sabah aldıgımız hormon hapı ile, troıd lerımızın uretemedıgı yada eksık ürettiği vücut için gerekli hormon ihtiyaçını dısardan karsılamıs oluyoruz.
tam beni anlattın senelerdir evin ihtiyacları haricinde evden nerdeyse hiç cıkmıyorum
calışma harici tatil günleri öğlen kalak 3 saat sonra bi daha uyku akşam oldu
hiç evden cıkmak istemiyorum
Venöz yetmezlik olabilir belki aynı durum bendede mevcut,kalp damar cerrahına gittim çekilen ultrasonda ileri derecede bacaklarda vönöz yetmezlik teşhisi kondu.(Dolaşım bozukluğu) varis varmı bacaklarınızda.geçmiş olsun
Bende de aynı sorun vardı. Baktırmadım acelesi yok dedim. Böbrek yetmezliği çıktı. Böbrekler kanı iyi süzemeyince ayakların üşümesi normalmiş. İki senedir uğraşıyorum diyaliz falan. En yakın zamanda nedenini öğren.
ellerim burnum ve ayaklarım tahlillerimi yaptırdım çok şükür birşey yok
ayaklarınıza ince bayan çorabı giyneminizi öneririm. üzerinede normal çorap bence bir deneyin