Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ayaklara bağlanıp elektrikle çalışan pedal arıyorum..?

37kuşcu

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar bana ayaklar bağlanıp elektrikle calışan pedal lazım aradım ama bulamadım ellerle de satanlar var
ama sadece ayaklar için gerekli bağlanıp calışıcak kendi bilen varsa satılan yer site adresi iletişim adresi paylaşırsa cok sevinirim

bu ürün bir çok medikalcide var,araştırıp alabilirsin

internettette yazdığımda değişik yerler cıkıyor spor aletleri yürüme bandı vs bulamadım tşk bülent abi bakıyorum

270 euro dediler .

Resimde olan elektirikli aletin aynısı bende var ve hiç kullanmıyorum bende 13milyara aldıgım büyügü var o yüzden kullanmıyorum eyer istersen cok uygun bi fiyata satabilirim ve yenisine o kadr para vermene gerek yok gercekten bendekıde sıfır ulaşmak istersen numaramı bırakım sana : 0543 898 64 40

orhan kardeş bende var ben aldım çok memnunum body fit diye bir ürün internetten aldım,adrese teslim de ödedim parasını 205 tl verdim .Body Fit Spor Aleti - ürün bu adrese bak burdan sipariş verebilirsin.

merhaba ..

pedalıo çeviriyormusun kendimi dönüyor çok hızlı dönebiliyormu ürün hakkında daha fazla bilgi verirmisin yaşar..

lakoste;

Tabiki elektrikli ayarı var hızlı yavaş ayarı ordan ayarlarsın ben omurilik felçlisiyim ayaklarımı bağlıyorum ve kasıntı olunca hemen stop yapıyorum yoksa ayaklar bağlandığı yerden çıkıyor bunu böyle aç kapa aç kapa 7 veya sekiz kere yapınca kasıntı azalıyor ve yumuşuyor ondan sonra 30 dk daha öne doğru ve geri geri pedallama yaparak hareket yaptırıyorum ,zorlukları koltukda oturupda yapamıyorum dengeden dolayı ben tekerlekli sandalyede yapıyorum ayak konulan yerleri söküp o şekilde alete yani body fit e yaklaşıp ayaklarımı bağlatıyorum bu arada bu üründe ayaklarda kasıntıdan dolayı hemen çıkarsa cırt cırt lar var yapışkan ayakkabı yapıştırır gibi onlardan alıp ekstra ikinci bir yapışkan yapabilirsiniz ilk etapda ben yapdım amma daha sonra normal yapıyorum.yani bisiklet sürdüğünü farz et aynen onun gibi birde bazen diz kapaklarda da birleşme oluyor ve hareket ederken bir birine vuruyor veya dışa doğru açılıyor onun içinde elinin biriyle tutarsın ayar verirsin ,ama sürekli kumanda kablolu zaten devamlı elinde dursun kumanda bu önemli <????bu kadar aklıma gelenler zaten yapdıkcada alışırsın. metin kardeş.

verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim..

walla cok ıyı bı alet olsa gerek hele ayaklarını hareket ettıremeyenlere bırebır herkez almalı bence bende karar verdım alacam saol kuscu vesıle oldugun ıcın

hayallerim55;

selam arkadas msn varsa ekle beni
a_slymn@hotmail.com
senın satacagın urun nasıl senden sonra yazan bı arkadas lınk vermıs bak o alet gıbımı adı bady fıt galıba msn ekle orada ayrıntılı goruselım satmadıysan ve fıyat uyarsa kesın alırımmmm

Hayırlı ramazanlar kardeşim ,farkı yok ikiside aynı görevi yapıyor farklı firmalar,ben teslimatda ödeme ptt ile 205 tl ye aldım .hangisi uygunsa onu al.

selam mıllet ben sonunda bu cıgazı aldım fakat kullanamıyorum keske daha once alsaydım kullanabılecek varsa satayım bana yaramadı barı bırıne yarasın

a_slymn;

Suleyman ne kadar istiyorsun?

arkadaslar bendekı dandık yada cın malımıkı
hız ayarı ılerı gerı ayrıca cevurdugunız pedal sayısı kat ettıgınız yol sure hepsı kumandadan oggggrenılıyo
satma amacım ben kullanamıyom bana zor gelıyo ben fa hastasıyım ayagım pedalda sabıt durmuyo devamlı bırının olması sart o bırınıde herzaman bulamıyorumben kullanamıyom ıhtıyacı olana verem o barı kullansın fıyatta anlasırız
a_slymn@hotmail.com

mail attım.. msn"e de ekledim.. fiyatta anlaşırsak almak istiyorum..

Üst Alt