lakoste;
Tabiki elektrikli ayarı var hızlı yavaş ayarı ordan ayarlarsın ben omurilik felçlisiyim ayaklarımı bağlıyorum ve kasıntı olunca hemen stop yapıyorum yoksa ayaklar bağlandığı yerden çıkıyor bunu böyle aç kapa aç kapa 7 veya sekiz kere yapınca kasıntı azalıyor ve yumuşuyor ondan sonra 30 dk daha öne doğru ve geri geri pedallama yaparak hareket yaptırıyorum ,zorlukları koltukda oturupda yapamıyorum dengeden dolayı ben tekerlekli sandalyede yapıyorum ayak konulan yerleri söküp o şekilde alete yani body fit e yaklaşıp ayaklarımı bağlatıyorum bu arada bu üründe ayaklarda kasıntıdan dolayı hemen çıkarsa cırt cırt lar var yapışkan ayakkabı yapıştırır gibi onlardan alıp ekstra ikinci bir yapışkan yapabilirsiniz ilk etapda ben yapdım amma daha sonra normal yapıyorum.yani bisiklet sürdüğünü farz et aynen onun gibi birde bazen diz kapaklarda da birleşme oluyor ve hareket ederken bir birine vuruyor veya dışa doğru açılıyor onun içinde elinin biriyle tutarsın ayar verirsin ,ama sürekli kumanda kablolu zaten devamlı elinde dursun kumanda bu önemli <????bu kadar aklıma gelenler zaten yapdıkcada alışırsın. metin kardeş.