Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ayak kısalığı ve ağır depresyon hastası kardeşlerimin yararlanacağı haklar?

Konular
7
Reaksiyonlar
0
Kalemşör

melek abla slm size bir sorum olacak benim iki kardeşim var biri ayagından 4 santım kısa diyeri agır depresyon hastası babamın bağkur aylığından faydalanıyorlar kardeşlerime rapor alabilirmiyiz devletin imkanlarından yararlanabilirmiyiz şimdiden teşekkürler

mehmettemell

engelli haklarından yararlanabilmeleri için % 40 ve üstü engelli ve sağlık kurulu raporu alırlarsa tabi ki yararlanırlar.
bu oranda rapor alabilmeleri mümkün mü diye şu forumdan bilgi almaya çalış:Sağlık Raporları

ayrıca şurayı dikkatli bir şekilde incele:http://www.engelliler.biz/forum/dig...haklar-ve-haklariyla-ilgili-site-rehberi.html

sormak istediğin konu olursa ilgili forumlardan sorarsın ablası.

kardeşlerin babanın bagkur aylıgından yararlanıyormuş. yetim aylıgı mı alıyorlar? 18 yaş altındalar mı, ikisi de kadın mı?

Son düzenleme:
melek abla kardeşlerim yetim aylığı alıyorlar 18 yaş üstüler ve kadınlar tşk ler

Üst Alt