ufukalp, davanın başında oldukça sinirliydim ,kırgındım
çünkü bana rapor al senı kulak durumuna göre yerleştirelim dediler...
işe!
ben rapor aldıktan sonrada 25/1 den rapor alıyor diye iş akdi fesih yapıldı.
ozaman emeklı ederek ayrılıyım dedim.yok olamazsın dediler ...(o kısmını biliyorsun)
bu bende hırs yaptı zaten kulaklar gitmiş bide bu darbe o hırsla vede eşimin gazıyla meslek hastanesine gittim..........(bazı yerleri atlıyorum forma yazmam sakıncalı olabilir merak ediyorsan öm atabilirsin ordan yanıtlarım)
sonra avukat faslı başladı aslında iş hukuk hakımı ve avukat arkadaşım var.
ama bu işi bilen olduğu için o avukatı tuttum.o gazla,
sonra işe dönüş davası açalım dediler...tamam dedim ama bankamlada yazışıyorum emeklı olabılırım tarzında bülentbeyin hiç iş bilmeyenın bile anlayacağı dilde yazmış olduğu dilekçeyi bile görmezden geldiler
maç başladı yani bir süre sonra makrininde ifade ettiği gibi topu taca atmaya başladılar
öbür yandada avukat işe dönüşle uğraşmaya başladı meslek hastalığı içinde meslek hastanesi sonra araştırma hastanesi daha sonrada üniv. hastanesine döndü iş...çok bilmiş doktor farklı tezler üretmeye başladı yok kalıtımsal olabılırmıymıs efen 37 yasında yasadığım bişimi tetiklemiş miş te miş....
bende başlarım bu işe dedim yahu emeklı maaşımı alıyım bankaylada engellı hakları ılede başka türlü uğraşıyım yoksa her hastane sonrası bir nevi depresyon yaşayacağım neyse işte ...şimdi bu gun bir yazı geldi haksız yere işten çıkarıldım kısmına ekleme yapacağım
sanırım emeklılı hak edipte bukadar sürecten geçen biri olarak engellıler bızde rekor bende...
hepinizin bu konuya gösterdiğiniz içten ilgi için teşekkür ederim.
genel bir vekaletname verdimdi.ve de onlarlada sözleşme yapmıştım sözleşme hastaneye verilen evrakların arasında gitmiş...bu cumartesi avukatımla yüz yüze randevulaşıcağız yaklaşımı sonderece poz.tif...
eşime karşıda iyi niyetle yaklaşmış eğer cumartesi bu şekılde halledebılırsem
yoksa bir nushayı alıp buraya cumartesi akşamı ekleyeceğim.