Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Audibel Adept 130 kullanan var mı?

Konular
97
Reaksiyonlar
0
Biri bu cihazı 300 tl'ye vericek.kullanamamış.2 kez takmış.1.600 Tl miş piyasa değeri.kullanan varmı?starkey destiny 400 üstün mü?ben starkey kullanıyorum da.

Deneyip karar verin. Audibel pek tanınan bir marka değil. Servis, yedek parça ve tamir gibi meselerde sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bunu da dikkate alın.

Haklısın.yeni bir marka mı?kullandığım cihazdan geri midir?internet üzerinden alıcam cihazı.

Audibel hakkında bir tecrübem yok. Şöyle yapabilirsiniz, bulunduğunuz yerde audibel satılan bir yerde bu modeli deneyin. Beğenirseniz o zaman internetten alırsınız. Hem kaybınız ne kadar ki ?

audıbel oyle tercıh edılen bı marka degıl sıze soylenen fıata ustun markaların cıhazları var
satmak ısteyen ısıne yaramamıskı sıze yutturmaya calısıyo:)
bıde soyleyeyım ıkıncı cıhazı napcaksın kullanılmadan bıraz durunca durdugu yerde bozuluyor bu naneler benım oyle kullanamadıgım cıhazım ara bır sagırlıktan gına gelınce caresız tekrar kullanmaya nıyet edersem hep bozuk oluyordu tamıre gonderıyordum benden soylemesı

Üst Alt