Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ATV alımında vergi istisnası var mı?

dragonsga

Üye
Konular
31
Reaksiyonlar
1
atv almak istiyorum ögrenmek istedigim sey sıfır atv alırken ötv indirimden yararlanılıyormu ve bunun için ne yapmam gerekli.rapor vs...

atv yi nasıl alaçaksın yahu ülke ekonomisi yetmez atv yi almak için :) ciddyim yanlışmı yazdınız benmi yanlış anladım.. :) "ATV" Allah Allah

Hem merhaba diye başlıkmı açılırmış ow :)

muzo cok komıksın yaw:))) basbakan damatına verdıgı gıbı bakarsın banada bi kredı acar:)))

atv de ötv indirimi geçerli değil diye biliyorum

1 yaşına daha bastim dinime Allahıma ilk defa duydum.... ne kadar cahalmişim yahu...

bencede 4 5 bin tl buna verene kadar ki trafikte kullanamazsın bunu yasak biraz daha kas araba al

benecde bunu alacagıma haci murat 131 alırım kimseyide bir yaş daha yaşlandırmam ow :)

II sayılı listedeki sadece 87.02, 87.03, 87.04 ve 87.11 kapsamındaki araçlar ötv'den istisnalı olarak alınabilir. ATV'ler bunlara dahil değildir.

Hala bir sınıfa girmediyse Atv ler Trafik sorunlu oluyor arazi harici. Yani bu aracın ne olduğu türkiyede belirlenememiş durumda motorsikletmi yoksa arabamı arasında katır vari bir araç ve yüksek rakamlara değmeyecek cinsten araçlar. Çok iyi modeller var fakat çok pahalılar ucuz olan çin onada verilen paraya yazık olur.

basbakanın sayesınde senelerdır bakım parası olsun özurlu ması olsun bıde sakat olarak işe gırceksınız işallh ama bukadrda atıp tutulmazkı önceden özurlulere bır gıram deyer veren hangı hukumet vardı ask olsun yanı :(

Tamam bende hiç bir hükümetde magdur olmadigim kadar akp hükümetinde mağdur oldun yani sen bana bakma benimkisi kişisel boşver :) Hükümet istifa :)))

ferdi5519;
ya msjları okumadan yorum yapıyosun yada anlamıyosun şimdi hükümet hakkında kim ne dediki olayı siyasileştiriyosun yorumları okurmusun:(

merhaba arrkadaşlar bilindiği gibi atv motorlu araçlar 4 tekerlidir otomatik (herşey elden ) ve manuelleride vardır öyle sandığınız kadar pahalı bir araç diildir 500 tlden 10000 tlye kadar var bende bendensel engelliyim ve atv motor kullanıyorum gayet her işimi kolaylaştırıyor

atv de kesinlikle denge problemi yoktur aksine engellilerin kullanacağı bir araçtır diye düşünüyorum eğer atvlere bakmak istiyorsanız 2 el www.sahibinden.com da baya bir ilan vardır her bütceye uygun atv ler var atv lerde geri vites olayı vardır ve bu çok rahatlatıyor beni bir yerde kaldığım zaman geri vitesle işi çözüyorum bu atv leri tüm engelli arkadaşlarımızın tanımasını isterim bilmesini isterim

ve ben plakasız kullanıyorum vergi vermemek için atv min arkasına engelli küçük bir amblem yapışrıdımm çok trafik polisi önünden geçtim anlayıışlı karşıladıılar köyde ve her şeyrde zor koşullarda engellilerin tam anlamıyla kullana bileceği bir araçtır.

Üst Alt