Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atipik psikoz hastasıyım. Hastalığımın süreci hakkında deneyimleriniz..?

Konular
33
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar.. İlk kez 2011 yılında rahatsızlandım.. 2011'den 2013'ün aralık ayına kadar zor günler geçirdim.. Aralık ayında doktorun yazdığı iğneyi kullanmaya başlamamla birlikte iyileşmeler olmaya başladı - Hastalığımda olan ise hayal kurmak, hayalle gerçeği ayırt edememek. 2013'ün aralığından beri çok çok az hayal kurup inanmalarım oluyor. Yani oldukça azaldı.. Sorum şu: Acaba ileride tekrar zor günlere döner miyim? Bu tür hastalıklar hakkında tecrübeleri olanlar paylaşabilir mi? Şu an iğne kullanıyorum bazen de bir hapım var onu.. Kendimi oldukça iyi hissediyorum.. Hastalığım da nadiren kendini gösteriyor. Moral olarak da iyiyim..

Şimdiden teşekkürler...

Geçmiş olsun dileklerimizi ilettikden sonra soruna şöyle bir cevap verebiliriz.

Şimdi tekrarlama ihtimali mutlaka var. ister depresyon ister psikoz tekrarlama durumu her zman vardır. Hatta düzenli ilaçlarını kullananlarda bile tekrarlama ihtimali var. ve her tekrarlamada hastanın durumu dahada ağırlaşır. ilaçları kesme sakın..

İlaçları bence de kesinlikle bırakmayın ben bıraktım bundan üç dört ay önce çok kötü oldum herkesten şüphelenir hale geldim insanların düşüncelerini okuduğumu sandım bunun gibi belirtiler yaşadım bana da atipik psikoz teşhisi koydular

Üst Alt