Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ataşehir ve Ümraniye'de özel rehabilitasyon merkezi..?

berken

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba oğlum 2 yaşını 3 ay gecti ve ygb yada otizm bulguları var.ümraniye ve ataşehirde önerebileceğiniz rehabilitasyon merkezleri nelerdir?

Merhaba geçmiş olsun..
Burada İstanbul için bazı önerilerde bulunulmuş Ümraniye de var içinde.
http://www.engelliler.biz/forum/oze...istanbulda-rehabilitasyon-merkezi-var-mi.html

Burası da google'da en iyi yer olarak tanımlanmış Ümraniyede.

Gökkuşağı Rehabilitasyon Merkezi
[FONT=Arial]2003 yılından beri özel eğitimde hizmet veren kurum İstanbul Anadolu yakasının en donanımlı merkezlerinden biridir. Kartal, Pendik, Tuzla, Maltepe, Sultanbeyli, Kadıköy Üsküdar, Adalar, Ümraniye, Sancaktepe ilçelerine hizmet sunmaktadır. Tamamı özel eğitim meslek uzmanı olan kurucuları ve kaliteli eğitim kadrosuyla (Zihinsel engelliler öğretmeni, Okul öncesi öğretmeni, Özel Eğitim sınıf öğretmeni, İşitme engelliler öğretmeni, Fizyoterapist, Psikolog, Psikolojik danışman, Konuşma terapisti, Çocuk gelişimi ) özel çocuklara bireysel ve grup özel eğitim hizmeti sunmaktadır.[/FONT]
[FONT=Arial]İLETİŞİM[/FONT]
[FONT=Arial]Atalar Mahallesi Köroğlu Caddesi No:32 Cevizli – Kartal İstanbul[/FONT]
[FONT=Arial]E-mail: ozelgokkusagi@gmail.com[/FONT]
[FONT=Arial]Cep: 0554 492 2694[/FONT]
[FONT=Arial]Tel: 0216 473 21 28[/FONT]
[FONT=Arial]Fax: 0216 473 21 48[/FONT]
[FONT=Arial]NOT: Yeni adliye binası arkası, Esentepe Anaokulu ve Ekomar Karşısı[/FONT]

İstanbulun ünlü otizm merkezinde çalışmış bi arkadaşım var spor egitimi ve ozbakimda muhteşem calismalar yapmis 0507 399 0207 ulasabilirsiniz

Üst Alt