Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ataşehir ve Ümraniye'de özel rehabilitasyon merkezi..?
Burası da google'da en iyi yer olarak tanımlanmış Ümraniyede.
Gökkuşağı Rehabilitasyon Merkezi [FONT=Arial]2003 yılından beri özel eğitimde hizmet veren kurum İstanbul Anadolu yakasının en donanımlı merkezlerinden biridir. Kartal, Pendik, Tuzla, Maltepe, Sultanbeyli, Kadıköy Üsküdar, Adalar, Ümraniye, Sancaktepe ilçelerine hizmet sunmaktadır. Tamamı özel eğitim meslek uzmanı olan kurucuları ve kaliteli eğitim kadrosuyla (Zihinsel engelliler öğretmeni, Okul öncesi öğretmeni, Özel Eğitim sınıf öğretmeni, İşitme engelliler öğretmeni, Fizyoterapist, Psikolog, Psikolojik danışman, Konuşma terapisti, Çocuk gelişimi ) özel çocuklara bireysel ve grup özel eğitim hizmeti sunmaktadır.[/FONT] [FONT=Arial]İLETİŞİM[/FONT] [FONT=Arial]Atalar Mahallesi Köroğlu Caddesi No:32 Cevizli Kartal İstanbul[/FONT] [FONT=Arial]E-mail: ozelgokkusagi@gmail.com[/FONT] [FONT=Arial]Cep: 0554 492 2694[/FONT] [FONT=Arial]Tel: 0216 473 21 28[/FONT] [FONT=Arial]Fax: 0216 473 21 48[/FONT] [FONT=Arial]NOT: Yeni adliye binası arkası, Esentepe Anaokulu ve Ekomar Karşısı[/FONT]