Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Atandığımız kurum sürekli yeni rapor isterse ne yapmalıyız?
merhaba arkadaşlar atandığımız kurum bizden sürekli raporlarımız olmasına ragmen yeniden rapor isterse ne yapmamız gerekiyor. herhangi bir madde var mı eski raporlarında geçerliliği koruyacak, kuruma bunu gösterecek.
Bunu bir adaletsizlik itirafı olarak alıyorum.
Engel engeldir. Lakin, bir parmağı olmayan la, ağır engellinin iş bulma ve yerleştirmede, aynı şartlarda yerleştirilmesinin yanlış olduğu aşikardır.
Bu adaletsizliği daha ağır engelli olana puan ekleyerek gidermeliydiler.
Çok adaletsizlik var. Çok..
Yaptık oldu şeklinde meseleler çözülemez.
beyler şimdi yeni tarihli son altı ay içnde alınmış rapor isteniyor muş
beyler şimdi tarihli son altı ay içinde alınmış rapor isteniyor muş yandınız atanacak en az 300 rapor yüzünden baya sıkıntı çekecek bunlar sürekli rapor verip son altı ay deyip böle şey çıkarıyorlarsa bizler yandık vay bu devletin vay daha engel üstüne engel süründürmeye devam ediyorlar insanları sağolsunlar böyle bir günde insanlara sıkıntı çektiriyorlar hellal hellaa......,
evet atanmış olanlar bence hiç durmayın hemen hastaneye gidip raporunuzu yenileyin EĞER Kİ 6 AYI GEÇMEMİŞSE GEREK YOK BUNLARIN DA NE YAPTIĞI BELLİ DEĞİL BELKİDE RAPORU YETİŞTİREMEYİP ATAMASI İPTAL OLACAK OLAN ENGELLİLER OLACAK NEDEN BAŞTA SÖYLEMEDİLER İNSANLARIN EMEĞİNE YAZIK
ee arkadaş biz yeni rapor alsak sorun yokta yeni rapor almaya kalksak % 32 de kalıyor benim rahatsızlık ben gibilerin durumu ne olacak başvuruda kabul görüp sonra atamada rapor istenmesi ne anormal bi durum
Kamuda ilk ağızdan haberi almıştım sınava başvurmadan evvel git heyet raporunu yenile demişlerdi.
Resmi Bi yazı Görmedim falan demiştim Sen onu Boşver Söylediklerimizi dinle raporunu Yenile Dedi bir büyüğüm.
Tekrardan Heyete Girdim 10 gün sonra Raparunuz Çıkacak Denildi Daha Hastaneye Gitme fırsatı Bulamadım.
17.08.2012 Cuma Günü Hastaneye Gidip % 40'ı Geçip geçmediğimi Görmeye gideceğim.
sakın rapor yeniletmeyin yeni kanuna göre düşürüyorlar ayrıca tekrardan rapor isteme olamaz seni başvuru yaptığın rapor hangisiyse onu kabul etmıs sınava girmeden önce ibraz etmişssin onunla almak zorunda herkese hayırlı olsun
Almak zorunda ama adamlar almıyor işde uğraştırıyor kimisi kabul ediyor kimisi yeniden al gel diyor karmaşa bir durum Allah yardımcınız olsun rapor oranı düşürülürse birde onunla uğraş dur((
ya inşallah buna bir çözüm üretilir yoksa halimiz harap arkadaşlar. 2000 yılında alınan sürekli raporumuz mevcut. oda aslı gibidiri. işçi bulma kurumu eşime ozaman aslını vermemiş aslı gibidirle halletmişler sınava girişleri ömss de de sorun çıkmadı ama o raporla. Atandığımız kurum ne der bilmiyorum çok stresliyim.
Sınav öncesi söylemek istediğimiz raporlar hususunda cetvelin düzeltilerek rapor yenileme olayları ile şuanki sıkıntı bitecekdi ama kimse baskı kurmadı bundan sonraki olumsuzluklarda Allah yardımcınız olsun bu sistemde herşey olabilir çünkü çok kokmuş karmaşık ve haksızlık kokan birçok mesele Allah kalbi ve gönlü güzel niyetleri halisane olanların yanında olsun bu mübarek gece yüzü suyu hürmetine amin...
sınava girerken raporu kabul etmişsiniz;atamalarda yeni rapor istiyorsunuz.raporumu bu yılın nisan ayında almıstım ilk yerleştirmede atanamadım 2. yerleştirmede atanırsam ki, muhtemelen raporun 6 ayı dolacagından tekrar mı para verip rapor için koşturacagım; sürekli rapor vermelerinin ne anlamı var o zaman.en azından cetvel duzenlendikten sonra yeni mevzuata dahil olan raporlar kabul edilmeliydi.ama bunun içinde geç kalındı.
9 Eylül ünv. sini kazanan ve sürekli rapora sahip olan bir arkadaşımdan üniversite yeni rapor istemiş ! Bende sürekli rapora sahibim raporumu 2009 yılında aldım oranım % 71 ve bir gelişmede yok yürümemde eğer benden de yeni rapor isterlerse ne yapmalıyım.özürlü raporu hakkında yönetmeliği okuduğumda raporum geçerli ömss sınavına da bu raporla girdim
raporun sürekliyse yeniden almana gerek yok cnm eğerki illa isterlerse özürlü raporu hakkında yönetmeliği yazıcıdan çıkartıp götür sanırsam işe yarar cnm kanunen böle olması gerekli çünkü
ewet raporu belli oranın altında olanlar zaten 2 yılda bir yeniletmek zorunda.misal benim bi arkadaşımın yüzde 40 raporu var raporun altında yazıyo 2 yıl geçerlidir diye
evet arkadaşlar sosyal politikalar bakanlığındaki yazıyı okudum özürlülük raporu süreklilik arz edenlerin raporu yeniletmesine gerek yok