Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atamalarda raporların aslını istiyorlar, peki sonra geri veriliyor mu?

Konular
20
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar, atamalarda sağlık kurulu raporlarının aslını istiyorlar. Bu asılları daha sonra bize geri verecekler mi ? Kurumlar raporları ne tür bir incelemden geçiriyor ? Mesela raporun alındığı hastaneden bilgi istiyorlar mı? Bilgisi olan varsa şimdiden teşekkürler.

diploma olsun rapor olsun devlet memurluğunda yazılı olarak belgeleri teyit ettirirler.raporun için neden endişen var anlamadım.

Elimde olsa da engelli kartı gibi işlemlerde kullansam diye düşünmüştüm. Gerçi iki tane noterden kopya çıkarttım.

Arkadaşlar,

raporu aldığınız hastaneden raporun kopyasının üzerine imzalı-kaşeli "ASLI GİBİDİR." damgasını yaptırdığınızda noter masrafı yapmanıza gerek kalmıyor. Tabi bazı kurumlar illaki noter onayı isterlerse o başka.

arkadaşlar bende raporun aslı gibisi olanı vermek istedim illa aslını istediler. ya lazım olursa dedim atandiğiniz kurumdan dilekçe ile geri isteyebilirsin dediler..

bende aslını verdim zaten zar zor almıştım.. aslı gibidirde kalmadı elimde

Üst Alt