Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atama yerlerinde bir hata olmuş, düzeltilecekmiş...

Muhammed Göktaş

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar öncelikle atanan arkadaşları tebrik ediyorum. Bu konuyla çok ilgilendim ve kesin net bilgiler vermek istiyorum.

Dün bakanlığa gittim pazartesi açıklanacaktı sınav sonuçları neden açıklamadınız diye bilgi istedim. Yoğunluktan falan dediler dedim internet sitenizde açıklayabilirdiniz mazeretinizi neden yapmadınız kaç bin insan bunu bekliyor bu görevinizi ciddiyete almadığınızı gösterir dedim. Ve hala net bir tarih yok dedim dün yoktu. Bu konunun muhatabı kim dedim açıklama yapmak zorundasınız.
Neyse o gün dediler bugün kesin açıklanacak açıklanmazsa emin olun yarın bir açıklama yayınlarız dediler. Ve dedikleri gibi oldu gece 1:30 2:00 de açıklandı.

Hizmetli 82 puanım vardı. Puan yetersizliğinden atamanız yapılamadı.
Ancak bir sorun vardı tercihler 1. tercih boş 2 ve 4 afyonkarahisar diğeri ağrı. Halla halla dedim benim tercihlerle alakası yok. Sabaha kadar uyumadım bir torpil olduğunu ve hesabını mutlaka soracağımı düşenerek sabah 09:00 da soluğu zor aldım bakanlıkta.

Personel Genel müdürlüğünde Hikmet ORMAN var müdür. Durumu anlattım evladım dedi hizletli kadrosu çok giren var 90 alanların yarısı bile atanamadı. Tercihlere gelince o konuda arkadaşlar ufak bir hata yapmışlar şimdi düzeltiliyor dedi. Ve beni aldı 3. katta atamayı yapan arkadaşlardan doğan beyin yanına götürdü tercihlerini biliyorsun söyleme dedi.
Ve tc kimlik numaramla girerek gerçek tercihlerimi söylediler. Yanlışlığı yapan arkadaşın söylediği şehirlerin kodları var dün girerken onlarda ufak bir yanlışlık oldu o yüzden dedi. Atamalar doğrudur tercihlerde düzeltik dedi. Torpil kesinlikle yoktur rahat olun dedi.

sorduğum sorular neticesinde 23 bin lise mezunu ( hizmetli ) girmiş en düşük yerleştirme puanı 90 350 kişi 90 alanda yerleşememiş.
Üniversite mezunu ( memur ) en düşük yerleşme puanı 68 dedi.
Öğretmenlik için başvuranların hepsi yerleşmiş çünkü eksik başvuru bile varmış kontenjan dolmamış.

Yani açıkcası torpil kesin vardır diye düşünenlerin başındaydım. Ama beni ikna ettiler torpil olmadığına.

Bildiklerim hepsi bu paylaşmak istedim.

Bu arada yinede bilgi almak isteyen arkadaşlar için yazıyorum Hikmet ORMAN atamalarla ilgili müdür telefonu 0.312 413 13 70 Hayırlısı olsun....

Yani kimin nereye atandığı konusunda geçici bir sorun var şimdi; ama kısa sürede düzeltiecek. Ben böyle anladım?

Sanırım düzelmiş Bülent abi. Ben baktım şimdi forumda yaptığım tercih yerleri yazıyor. Atanamadım sonuç değişmedi. Yanlız biz atanamayanların tercihlerinde yanlışlık olduğuna göre atananlarınkinde de olmuş olması gerekiyor onu bilmiyorum.
Hizmetli olarak atanıpta tercihlerinde sıkıntı olan varsa yazarsa anlarız. Şunu söyleyeyim lise mezunu 90 altında puan alıpda atanan varsa yazın lütfen ve kanıtlayın ki bişey varsa üstüne gidelim.

Şimdi düşünürken kafama takıldı yedekte hiç kimse yok yani yedek listesi yok. Bu atananlardan bir çoğu gitmeyecektir diye düşünüyorum o nasıl olacak.

muhammed göktaş arkadaşıma peki yeni alılar olacak mı meb e eylül filan gibi habern var mı.... bir sorsan Ankaradasın

ünv mezunlarının puanları neden o kadar düşük acaba

personel dairesi başkanlığının hatası

arkadaşlar hata olurmu olur bakın torpil demiyorum bireysel hata alın size bir atama hatası listeyi tek tek inceledim zide indirin bakın atama yeri hatay puan 90 kazanan aday fatma kahir burada şimdi 90 puan alanlar rasında belirli kıstaslar ele alınmış ve bu bayan mezuniyet yılı ile kazanmış tebrikler ne güzel ama bir şey var bu bayan dogdugu gün mezun olmuş buyrun bakın eger bı personel dairesi başkanlıgının atamada kullandıgı verilerse kim bilir kimin canı yandı.personel dairesi başkanlıgının sitesinden kazananları indirin bakın.

Arkadaşlar salih arkadaşın söylediği doğru kontrol ettim. Doğum tarihleriyle mezununiyet tarihlerinde tutarsızlık var. Ben bişey daha yakaladım arkadaşım var Ali ŞİRİN 94 Üniversite mezunu ( memur ) Ankara atandı ilk tercihi. Ama alinin adı iki listede de var. Hem lise hizmetli hemde üniversite memur kadrosu. Ama doğrusu üniversite memur. Listede memur ve hizmetli kadrosu olarak 2000 kişi var kontrol ettim. Ali hizmetli listesine yanlışlıkla girdiyse hizmetli kadrosundaki 1 kişi nerde. Girmiş ama adı yok. Bide biri daha var doğum tarihiyle mezuniyet tarihi arasında 40 yıl var. Yani okula başlamış 40 yıl sonra mezun. Arkadaşlar sizden ricam şu listeleri iyice kontrol edelim bulduğumuz çarpıklıkları toparlayalım ve gereken bilgi için ben hepimiz adına bakanlığa gidip takipçisi olurum. Bülent abi sitenin yöneticisi olarak bu yardımı sizden istesek listelerdeki yanlışlığı bir rapor haline getirebilirsen sizin hazırlamış olduğunuz son haliyle ben işin takipçisi olup aldığım neticeyi buradan yazsam ne dersiniz. Şu listeleri enine boyuna inceleyelim arkadaşlar sevgiler.

hizmetli atananlar listesinde ankarayı kazanmış olan ali şirin adlı kimse yok. sen nasıl gördün muhammed ? memurlar listesinde de ankaraya atanmış bir ali şirin var. dediğin gibi 94 almış. 78 de doğmuş ve 2002 de mezun olmuş. yani dediğin gibi arada 40 yıl falan yok

üni puanların düşük olması normal sorular biraz zor vede yanıltıcıydı ben lisans 60 pu an aldım , lise sorularınıda çödüm 3 yanlış cıkdı .hayırlısı bakalım artık önümüzdeki maçlara kısmet

ortada bir hata var ise birilerinin canı yandı.ama kimsenin bu hatayı kabul edecegını sanmıyorum.
şimdi diyelimki hata oldu ve yanlışlıkla kazanamayan birisi atandı ne olacak görevede başladı.geriye dönüşü varmı kimbilir.
insan beşerdir oda hataya yatkındır.ama hatadan dönmek basirettir o basirette yoktur diyorum

Üst Alt