Bugün itibariyle tayinimin son reddesine ulaşmış bulunmaktayım. 10.01.2012 tarihinde sisteme giriş yaptı evrağım fakat memur arkadaşıda müdür bey azarlamış neden kayıda soktun diye, herneyse o kısmıda atlattık. Müdür bey, egolarını tatmin etmekten hoşlanan bir insan olduğu için her işte bi zorluk çıkarmakta üstüne yok. Şimdi gelelim sorunumuza ben Yardımcı Hizmetler kadrosnda engelli sınavıyla bu okula atandım. Görev tanımımda;
" 1- Kütüphane Sorumluluğu ve temizliği "
" 2- Arşiv Sorumluluğu ve temizliği " ( 16000 dosya işledim )
" 3- Fotokopi Sorumluluğu " ( 1700 öğrenci - 85 Öğretmenin ve idare fotokopileri ) - Sınavlar vs
" 4- Lojman önünün temizliği 15 m2 bi yer "
" 5- Amirleriin vereceği diğer iş ve işlemler "
+ olarakta PTT işleri ayda ortalama 300 gönderi yapmak ( pul iadeli taahhütlü vs )
+ ilçe milli eğitim evrak getir götür işleri ıvır zıvırlar.
Bunlara binaeyen kütüphanenin hiç bir kaydı yok okulda yıllardırda yaplmamış velakin bu şartlar altında ilişiğimi kesmek için ilk başta kütüphanede bulunan 4000 civarı kitabın programa aktarılmasını talep etmekte. Okul kütüphaneleri yönetmeliğindede kütüphanede görevlendirilen memur başka hiçbir işte çalıştırılamaz yazmakta ama her işi yapmaktayım. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu 15 gün uzatacak anlaşılan ilişiğimi kesmeyi acaba 657 ve anayasada bizle alakalı bu tip durumlarda istediğim an ilişik kesmem için neler yapmam gerekiyor bilgilendirirseniz sevinirim.
" 1- Kütüphane Sorumluluğu ve temizliği "
" 2- Arşiv Sorumluluğu ve temizliği " ( 16000 dosya işledim )
" 3- Fotokopi Sorumluluğu " ( 1700 öğrenci - 85 Öğretmenin ve idare fotokopileri ) - Sınavlar vs
" 4- Lojman önünün temizliği 15 m2 bi yer "
" 5- Amirleriin vereceği diğer iş ve işlemler "
+ olarakta PTT işleri ayda ortalama 300 gönderi yapmak ( pul iadeli taahhütlü vs )
+ ilçe milli eğitim evrak getir götür işleri ıvır zıvırlar.
Bunlara binaeyen kütüphanenin hiç bir kaydı yok okulda yıllardırda yaplmamış velakin bu şartlar altında ilişiğimi kesmek için ilk başta kütüphanede bulunan 4000 civarı kitabın programa aktarılmasını talep etmekte. Okul kütüphaneleri yönetmeliğindede kütüphanede görevlendirilen memur başka hiçbir işte çalıştırılamaz yazmakta ama her işi yapmaktayım. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu 15 gün uzatacak anlaşılan ilişiğimi kesmeyi acaba 657 ve anayasada bizle alakalı bu tip durumlarda istediğim an ilişik kesmem için neler yapmam gerekiyor bilgilendirirseniz sevinirim.