Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Atama aşamasında rapor oranı düşürülüp memurluğa son verilebilir mi?

nigmae

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar,

Bu ayki memur atamalarına baş vurdum.. Çıkma ihtimali yok ama eğer çıkarsa içimde bazı tereddütler var..
Ben askeri hastaneden sma tip 3 olarak raporluyum ama sivil hastenelerden hastalığımı raporlamadım.. düşük oran verirlerse diye çok korkuyorum..
Acaba Memurluk çıktığında hastaneden rapor aldığımda bu rapor sonucuna göre memurluk hakkım düşer mi?
mesela yüzde 40 ın altında bir oran memurluk hakkımı elimden geri alır mı?Yardımlarınızı bekliyorum..iyi günler

% 40 ın altına düşerse atanman yapılsa dahi iptal edilir

birde bu ayki atama derken neyi kastediyorsun??

hocam ben özürlü kadrosuna baş vurmadım ama normal kadrolara baş vurudum..yüzde 40 ın altında olursa sağlam olmuş olmuyormuyum?ösym nin merkezi 2008 kpps sonuçlarına göre ..

Sanırım Kpss tercihlerinden bahsediyorsun.Eğer atanırsan raporun derecesi önemli değiş çünkü engellilere özel yapılan bi atama değil.Kpss sınavına girmiş herkez tercih yapabılır.

Yani hastane bana çalışamaz raporu veremez ve yada rapor sonucuna göre memurluğumu engelleyemez mi?

tercihlerin sonunda kazanırsan atanırsın sorun yok için rahat olsun ben özürlü kadrosu zannettim ki yinede rapor alırsan kpss ile yerleşirsen raporunu verip istersen engelli kadrosunda çalışırsın umarım yerleşirsin ama 85 altı zor lise mezunuysan tabi

suan memursan ve ataman yapılmıssa hiç bisey olmaz kimse cıkaramaz..
yazdıgın konu biraz karmasık tabi yanlış yorumlamadıysam .??

o zaman çok şanslısın ama iyi tercih yapmışsan çok ii bir puan üni. için

yok memur değilim..ösym nin mayıs 2010 atamalarında tercihte bulundum..memuriyet için gerekli hastaneden sağlık raporu alınması gerekiyor yaa..eğer benim ösym ce yerleştirilirsem sağlık raporunda olumsuzluklar çıkar mı diye soruyorm..

herhangi bir sorun olmaz için rahat olsun

Başvurduğunuz kadro ve istenen belgeler önemli.

Mebin sınavınını kazananlar . Dan yeni rapor istenmesi saçmalık

Niye o zaman başvuruları kabul ettiler...

şu ana kadar bir bildiğim sgk özürlüleri kabul etmedi atamasını yapmadı başkada duymadım

Kpss ile başvuracağın normal memurlukta sorun çıkmaz diye düşünüyorum. Ama rapor isterlerse eğer sma hastasına %40 altında vereceklerini sanmııyorum. Ben de sma tip 3 hastasıyım, yakın zamanda rapor aldım, %70 verdiler. Tabi aynı durumda mıyız onu bilemem. Puanın da iyiymiş, umarım bir sorun çıkmaz. Hayırlısı olsun..

Ben özel şartları olmayan memurluklara --yani 4001 lere başvurdum..başvurduklarımın hepsi için gerekli resmi belgeler hazır..bilgisayar sertifikası vb..ben normal yürüyebiliyorum..merdiven ve basamak çıkmakta zorlanıyorum..yürürken de biraz aksaklık var..ama uzaktan bakınca normal görünürüm..o zaman yüzde 40 in üzerinde verirler mi acaba?

arkadaşım sen normal kadroya başvurduğun için senden özürlülük ölçütünün belirlenmesi için rapor istemezler. senden sadece atandığın yerde çalışıp çalışamayacağına dair bir rapor isterler. onuda kolaylıkla alırsın zaten.

Ben özürlü kadrosunda çalışmak istiyorum dersen ancak ozaman gidip kendin rapor talebinde bulunur ve raporu alırsan ozaman özürlü kadrosu ile çalışabilirsin. tabi özürlü kadrosu için başvuru yapıp ataman yapıldıktan sonra geçerli bu söylediğim.

yani demem oki normal kadro ile atanmış birisinden yüzdelik olarak rapor istenmez.

İlginize ve cevaplarınıza çok teşekkür ediyorum..

Üst Alt