Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sizdede varmı bilmiyorum belden yukarısı nolmal herşey güzel belden aşagısı kalça bacak çok zayıfladı artık çok sırıtıyor aynı durum sizdede varmı varsa paylaşırmısınız lütfen
bence asıl neden kas erimesi. FA kas erimesine neden oluyor. kaslar zayıflıyor. Ancak kemik zayıflaması da mümkün. Çünkü bacaklarımızı da gereği kadar kullanmıyoruz. Ve egzersiz de yapmıyorsak kemiklerin zayıflaması çok olağan bişey. Kemikler için 'işleyen demir pas tutmaz' demek gibi. çünkü kemikler ne kadar kullanılırsa o kadar gelişir.
öncelikle merhaba ben de friedreich ataksi hastasıyım.kendimde gelişme göremedim de bu hastalığa rağmen düzelen var mı?
benim yürüşümü etkiliyor fa hastaları bana da bilgilerinizden biraz olsun paylaşırmısınız.
ben siteye yeni üye oldum ve nasıl kullanıcağımı bilmiyorum cevap verirseniz sevinirim.
baben abi benim sağ bacağım yürürken sürekli burkuluyordu artık düşmekten ayağımı kırmaktan korkuyordum
doktora balta liman kemik hastanesine gittim hastalığının ilerlemesi dedi.bide ameliyat deidi ama çok riksli bir ameliyat olcakmış
sandalyede olabilme ihtimalim çok yüksektyi bende olmadım düşsemde yürüyemeyi tercih ettim
ama bu ayak burkulması neden oluyor anlamadım