Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Astım, böbrek büyümesi ve aşırı aktif mesane ile emekli olabilir miyim?

Tomrisuralp

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkaşlar,
7 yaşımdan beri astım hastasıyım,beş yıl kadardır aşırı aktif mesane sendromum ve sağ böbreğimde büyüme var. Bu hastalıklar engelli raporu almam için geçerli oluyor mu? Hiç bilgim yok araştırma yaptım ancak net bir bilgiye erişemediğim için sizlere danışmak istedim.benimle aynı hastalıklara sahip birisi varsa belki yardımcı olur teşekkür ederim.

Tomrisuralp
Evet,engelli raporu almak için gecerli,mesela aşırı aktif mesane için %15 astım için sft testi varsa buraya yapıştırın bakalım. Kabaca ona da %20 diyelim. Hafif orta ağır diye sınıflanıyor, puanlar da değişiyor.

Böbrek büyümesi bir çok neden den dolayı olabiliyor,doktorlar neye bağladı bunu ? Kan değerleri ve ultrason sonucuna göre puan değişir,

Tomrisuralp

Doğum tarihiniz gün/ay/yıl?
İlk sigortalı olduğunuz tarih gün/ay/yıl?
Primleriniz hangi tarihler arasında hangi statüde yattı? Toplam prim gün sayınız nedir?

Üst Alt