04.05.2021 ramazan ayının ortalarında sabah işe gitmek üzere servisime bindim. Her servise bindiğimde uyurum. uyandığımda hastane odasında bir bacağım yok ve kolumu bile kıpırdatamaz bir şekildeydim.
Servisimizin mükemmel şöförü aşırı hızdan kontrolü kaybettiği için servisi yoldan cıkartıp devirmiş. ben sol en arka camdan dışarı cıkmısım. Serviste üzerimden geçmiş sürüklenerek tabi.
Sol bacagımı 4. gün beni hayatta tutabilmek için kesmek zorunda kalmıslar
Sağ femur kemiğimde büyük bir kırık. bunun sonucunda platin takıldı
Sol kolumda tendonlarım kopmus amelyat edildim.
ilk amelyatımda 4 defa kalbim durmus ve 3 defa vucudumdaki kan değişmiş. 40 üniteye yakın kan verilmiş.
Yoğun bakımda uyandıgımda böbreklerimde acı vardı kazayı hatırlamadıgım için böbreğimi aldılar sandım hastanede olduguma da inanmıyordum. ta ki akrabalarım 15. gün yanıma gelene kadar.
4 ay hastanede yattım 20 defa amelyat masasına yattım
tüm bunlara rağmen hastaneden cıktım, şuan protezimi bekliyorum. Hayattayım ve aklım başım yerinde çok şükür.
her ne olursa olsun umudunuzu yitirmeyin. içinde bulundugunuz durumu kabullenip şükretmeye devam edin.
Hayat küçük dert ve problemleri kafaya takmak için çok küçük.
daima gülün daima şükredin...
Servisimizin mükemmel şöförü aşırı hızdan kontrolü kaybettiği için servisi yoldan cıkartıp devirmiş. ben sol en arka camdan dışarı cıkmısım. Serviste üzerimden geçmiş sürüklenerek tabi.
Sol bacagımı 4. gün beni hayatta tutabilmek için kesmek zorunda kalmıslar
Sağ femur kemiğimde büyük bir kırık. bunun sonucunda platin takıldı
Sol kolumda tendonlarım kopmus amelyat edildim.
ilk amelyatımda 4 defa kalbim durmus ve 3 defa vucudumdaki kan değişmiş. 40 üniteye yakın kan verilmiş.
Yoğun bakımda uyandıgımda böbreklerimde acı vardı kazayı hatırlamadıgım için böbreğimi aldılar sandım hastanede olduguma da inanmıyordum. ta ki akrabalarım 15. gün yanıma gelene kadar.
4 ay hastanede yattım 20 defa amelyat masasına yattım
tüm bunlara rağmen hastaneden cıktım, şuan protezimi bekliyorum. Hayattayım ve aklım başım yerinde çok şükür.
her ne olursa olsun umudunuzu yitirmeyin. içinde bulundugunuz durumu kabullenip şükretmeye devam edin.
Hayat küçük dert ve problemleri kafaya takmak için çok küçük.
daima gülün daima şükredin...