Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aşkımı sığdırabilirsen bavuluna.. O zaman izin verebilirim sana..

KKELEBEKK

Yönetici
Konular
466
Reaksiyonlar
172
[FONT=Century Gothic][SIZE=2]
05lf1.jpg

[/SIZE][/FONT][FONT=Century Gothic][SIZE=2]
[/SIZE][/FONT][FONT=Century Gothic][SIZE=2][SIZE=3]Bazen kaçmak da istemiştim gölgemden[/SIZE][SIZE=3]
[/SIZE]
[/SIZE][/FONT][FONT=Century Gothic][SIZE=3]Yalnız kalmak için
[/SIZE][/FONT][FONT=Century Gothic][SIZE=3]Ama
[/SIZE][/FONT][FONT=Century Gothic][SIZE=3]Yalnız kalınca anlıyor ya insan tek oldugunu
[/SIZE][/FONT][FONT=Century Gothic][SIZE=3]Ben tek olamaya razıydım ama sensizlikti zor gelen yüregime ...
[/SIZE][/FONT][FONT=Century Gothic][SIZE=3]Dayanmaya gücümün yetmediği sendin yalnız
[/SIZE][/FONT][FONT=Century Gothic][SIZE=3]Gitmeyiliz ikimizde artık
[/SIZE][/FONT][FONT=Century Gothic][SIZE=3]Aşkı sevdayı kendimize ait olanı alıp yüreklerden gitmeliyiz
[/SIZE][/FONT][FONT=Century Gothic][SIZE=3]Senden kalan hiç birşey kalmamalı bende ....
[/SIZE][/FONT][FONT=Century Gothic][SIZE=3]Bavuluna eşyalarını koymaya çalışıyosun çok yazık
[/SIZE][/FONT][FONT=Century Gothic][SIZE=3]O bavulu doldurman gerekenler eşyaların değildi senin
[/SIZE][/FONT][FONT=Century Gothic][SIZE=3]Kalbimden sök aşkını al
[/SIZE][/FONT][FONT=Century Gothic][SIZE=3]Bana lazım olmayan bir o var
[/SIZE][/FONT][FONT=Century Gothic][SIZE=3]Aşkımı sığdırabilirsen bavuluna
[/SIZE][/FONT][FONT=Century Gothic][SIZE=3]Al götür herşeyi yüregimden alıp ...
[/SIZE][/FONT][FONT=Century Gothic][SIZE=3]O zaman izin verebilirim sana
[/SIZE][/FONT][FONT=Century Gothic][SIZE=3]Şimdi çekip gidebilirsin !!!!!
[/SIZE][/FONT][FONT=Century Gothic][SIZE=3]Neden diye sormam ...[/SIZE][/FONT]

Üst Alt