Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlikte yaşanan zorluklar nelerdir?

polynom

Aktif Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
1
merhabalar ,

askerlik sürecini anlatabilir misiniz biraz , sınav uygulanıyor mu işlenen dersler için felan,askerliğin uzaması ihtimal oluyor mu (eğitim neticede) ? 6 ay yapacaklar için sordum.

benim ailem vermeyebilir 15 bin tl. çürük raporu da almak istemiyorum açıkçası.

askerlik güllük gülüstanlık git yap;););)

Bedelli askerlik 25 bin TL+28 günlük değil mi ahme22

Çürük raporu da almak zor artık

Zorro

yok 15 bin.
ama çürük raporunu alamamaktan bahsetmiyorum bu raporu almak istemiyorum onu söyledim.iş yaşamında problemlerle karşılaşmak istemiyorum. birde psikiyatride DÜŞÜNCELER çok önemli.

mesela hasta olmasan da sen kendine hastayım hastayım desen hasta olursun bunu daha çok çok küçükken mikrobik hastalıklarda dahi tecrüb etmiştim artı çevren de çok önemli. sen hasta olmasan da çevren sen hastasın sen hastasın diye söylemeye devam ederse hasta olmasanda hasta olursun.

(birine 40 gün deli dersen o kişi delirir ) :) :)

şaka maka bu konu ciddi.

askerlik güllük gülüstanlık git yap;););)

bana "neden zor?" onu açıkla :)

Eşyaların yer değiştirme durumu olur benim gibi eşyalarına bağlanan birisi isen kafayı tırlatırsın biraz.
Herkes kendini ezdirmemekle birlikte dişinin geçtiğine/gözünün kestiğini ezme derdindedir.

Felan filan tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilirler ve önerilerini beklerim.

arkadaslar şöyle bir sıkıntı oluyor bende , biryerde sosyal ortamda gruplaşmalar oluyoırsa orda ben genellikle dışta kalıyorum ..bu benim bir problemim ancak gruplaşmaların önemli olmadığı herkesin özgür bırakıldığı ve eşit olduğu yerlerde çok aktif duruma geçiyorum , ASKERDE GRUPLAŞMA oluyor mu acaba?

bunu çok merak ediyorum. ben eşcinsel olduğumdan günlük hayatta şunu çok çok fazla müşahade ettim doğrusu

kızlar eril özelliği baskın erkeklere sığınıyorlar bu benim için bir tür aşağılanma duygusu idi , askerde bayanlar olmayacaklar ama GRUPLAŞMA olur mu acaba ...birbirini savunmalar,o iyi arkadas bu kötü arkadas vs.

Üst Alt