Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlikte kaza geçirdim ve sol elim ampute oldu. Haklarım..? [Hukuk]

mustafaaydin.t

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba. konunun yeri burası mı tam kestiremedim... benim birkaç sorum var.

27-11-2006 tarihinde askerliğim sırasında kaza sonucu sol elimi tamamen kaybettim (sol el ampute). olayın meydana gelişi sebebi ile askeriye bir dava açtı (iddanameyi okudum aleyhimde) ilk duruşması 1 sene önceydi, ben istanbul'da ifade verdim mahkeme diyarbakır'da sürdü dava sonuca bağlandı mı bilmiyorum
maddi imkansızlık nedeni ile diyarbakır'a gidemedim haliyle de avukat gönderemedim.
işkur'dan engelli işçi statüsü için sakatlık oranınının belirlenmesi için heyete girdim %54 engellilik oranı aldım

şu ana kadar hiçbir yerden para tazminat almadım
dava lehime yada aleyhime sonuçlansa da herhangi bir yerden bir para tazminat talep edebilir miyim? (dava sonuçlandımı bilmiyorum)

sol el için %54 engellilik raporu aldım bu yüzde sol el için doğru mudur ?
herhangi bir yerden malulen emeklilik talep edebilir miyim
şu an kafan çok karışık her kafadan bir ses çıkıyor ve ben hangisi doğ hangisi yanlış bilemiyorum

sorularımın dışında ne yapacağımı bile bilmiyorum
cevaplar için şimdiden teşekkürler.

maddı ımkansızlıklardan dolayı adlı yardım dıye bır konu var tabı bu sartlara uyup uymadıgını bılemıyorum zaten uymasanda gonder cunku bazı hallerı goze alan hakımler durum gerıgı adlı yardım alabılır verebılıyor.bırde kaza demıssın kazanın anlamı cok buyukk oldugu ıcın sana degısık yorumlarda gelebılır ....

Üst Alt