Merhabalar
ben Manisa il jandarma Komutanlığın'da 88/3 tertip olarak görev yapıyordum. 20 mayıs 2009'da devriye Görevinde trafik kazası sonucu yaralandım sağ bacagım komple kırıldı(parçalı) bunun yanı sıra pelvis kemiğide kırıldı (belden aşağı 6 yerden kırıldı) sağ bacağımda 3cm kısalık meydana geldi ve sağ bacağım'da komple yara izleri ve ameliyat izleri mevcut 7 kez hava değişimi verdiler(21ay)
tedavilerim ünv. hastanesi tarafından yapıldı askeri hastane sadece hava degişimini verdi ünv.hast. son kontrlümde bacagımın tamamen kaynadıklarını söylediler bu ay askeri hast. gidicem muhtemelen kati raporu vericekler
sizlere sorum askerlige elverişli degildir raporu verdiklerinde neler yapmam gerekiyor ve bu raporda oran vericekler mi yoksa başka bi kurum mu vericek eger başka kurum vericekse dereceyi neye göre vericek
şimdiden teşekkür ederimm
ben Manisa il jandarma Komutanlığın'da 88/3 tertip olarak görev yapıyordum. 20 mayıs 2009'da devriye Görevinde trafik kazası sonucu yaralandım sağ bacagım komple kırıldı(parçalı) bunun yanı sıra pelvis kemiğide kırıldı (belden aşağı 6 yerden kırıldı) sağ bacağımda 3cm kısalık meydana geldi ve sağ bacağım'da komple yara izleri ve ameliyat izleri mevcut 7 kez hava değişimi verdiler(21ay)
tedavilerim ünv. hastanesi tarafından yapıldı askeri hastane sadece hava degişimini verdi ünv.hast. son kontrlümde bacagımın tamamen kaynadıklarını söylediler bu ay askeri hast. gidicem muhtemelen kati raporu vericekler
sizlere sorum askerlige elverişli degildir raporu verdiklerinde neler yapmam gerekiyor ve bu raporda oran vericekler mi yoksa başka bi kurum mu vericek eger başka kurum vericekse dereceyi neye göre vericek
şimdiden teşekkür ederimm
Korkunç kazada 4 askerimiz yaralandı
20 Mayıs 2009 Çarşamba, 12:19:00
Ahmet ÜNSAL / MANİSA (AHT)
Manisa'da şerit ihlali yapan cip, karşı yönden gelen jandarma devriye aracına çarptı. Kazada jandarma aracı hurdaya dönerken, 4 asker yaralandı. Yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu belirtildi. Olay yerinde incelemelerde bulunan Manisa Jandarma Alay Komutanı Mürsel Şahin'in "Ne olurdu biraz yavaş gitseydiniz" dediği cip sürücüsü Özdemir Akça, "Aracın içerisine düşen gözlüğümü ararken çarpışma yaşandı. İnşallah askerlerimiz iyileşir, yoksa ben kahırdan ölürüm" dedi.
Kaza saat 06.45 sıralarında Manisa-İzmir Karayolu Yeniköy beldesinde meydana geldi. Yapım çalışması nedeniyle trafiğin tek şeritten sağlandığı yolda
İstanbul'dan Manisa yönüne giden Özdemir Akça yönetimindeki 34 MNN 10 plakalı cip, şerit ihlali yaparak Manisa Jandarma Alay Komutanlığı Merkez İlçe Birliği'ne bağlı Jandarma Er Hakan Arslan idaresindeki 745030 plakalı jandarma devriye aracıyla çarpıştı. Jandarma aracı hurdaya dönerken; 4 askerden 2'si araçta sıkıştı. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri ile Manisa İtfaiyesi'ne bağlı 110 AKS ekipleri araçta sıkışan iki askeri çıkardı. Yaralı Uzman Çavuş Muhammet Önder Şen, Onbaşı Tayfun Tuna ve Jandarma Erler Hakan Aslan ile Emrah Saper hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan durumları ağır olan Uzman Çavuş Şen ve Jandarma er Saper, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.
"ARACA DÜŞEN GÖZLÜĞÜMÜ ARAMAYA KOYULMUŞTUM Kİ ÇARPIŞMA YAŞANDI"
Kaza nedeniyle Manisa-İzmir Karayolu bir süre trafiğe kapalı kaldı. Manisa Jandarma Alay Komutanı Mürsel Şahin olay yerine gelerek incelemelerde bulundu ve hastanelere kaldırılan askerlerinin durumları hakkında telefonla bilgi aldı. Bu arada şerit ihlalinde bulunarak kazaya neden olan sürücü Özdemir Akça ile konuşan Albay Şahin, "Ne olurdu biraz yavaş gitseydiniz ve dikkatli olsaydınız. Şimdi hep birlikte bu askerlerimizi şifa bulması için dua etmeliyiz" dedi. Olay yerine gelen bir başka jandarma ekibi tarafından gözaltına alınan cip sürücüsü Özdemir Akça ise "Bir ara aracın içerisine düşen gözlüğümü aramaya koyulmuştum ki başımı kaldırdığımda çarpışma yaşandı. İnşallah askerlerimiz iyileşir, yoksa ben kahırdan ölürüm" diye konuştu.
Kaza yerine gelen jandarma erleri ise kazadan sonra arkadaşlarına ait silahları ve askeri evrakları topladı. Hurdaya dönüşen jandarma aracında ise kazada yaralanan askerlerin başlarından düşen bereler kaldı. Araç olay yerine gelen kurtarıcılar aracılığı ile kaldırılarak yol trafiğe açıldı.