Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlik yapan omurilik felçlilerin yoklama yaptırması..?

dostempati

Aktif Üye
Konular
55
Reaksiyonlar
6
Askerliğimi yaptım, of olduktan sonra 3 yıldır yoklama yaptırmadım.Aynı durumda olan varsa askerlikle ilgili ne gibi bir uygulama yaptığını öğrenebilir miyim?

1-Her sene yoklama yaptırıyor muyuz?
2-Of luların askerlikle ilişkisi tamamen kesiliyor mu, dilekçe falan mı yazmalıyız?

* Yedek erbaş/erlerin yasal yaş sınırı 41 olmakla birlikte, 1111 sayılı Kanunda yapılan değişikliğin verdiği yetki MSB tarafından kullanılarak, yedeklik yoklama yaş sınırı 2009 yılından itibaren 10 yıl aşağıya indirilmiştir. Bu nedenle; yedek erbaş ve erler 31 yaşına kadar yedeklik yoklaması yaptıracaklardır.​

yoklamalar 30 yaşa inmiş yani 30 yaş ve üzeri iseniz bundan sonra yoklama derdi yok

bende bu konuda uğraşmıştım.şubeden hasteneye sevk ettiler gerekli incelemeden sonra sorun kalmadı...

Üst Alt