Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlik şubesine gitmeden önceki raporlarımla işlem yapabilir miyim?

besalti20

Aktif Üye
Konular
295
Reaksiyonlar
12
[FONT=Helvetica]Üniversite okurken. Trafik kazası sonucu engelli oldum. O zaman askerlik ertelemiştim. Sonra kamu kurumuna işe girdim. Şimdi askerlik kağıdım geldi. 9 senedir engelliyim muaf olmamışım galiba. Askerlik şubesine gitmeden işlem yapamazmıyım nasıl ve ne yapmalıyım.?[/FONT]

besalti20
Malesef şubeye gitmeden işlem yapamazsınız.
Şubeye giderken elinizdeki hastalığınıza dair raporlarıda götürün ve hastaneye sevk alın.
Doktorlar yapacakları muayene ve tetkik sonucu, senin durumunu rapor ederek şubene bildireceklerdir.
Elinde mevcut olan önceki tetkik,rapor ve muayenesonuçlarını sevk edildiğin doktorlarada mutlaka götür,ön tanı için faydalı olur.

yapman gereken sey cok basit
elindeki raporlarla şubeye git ve kendini onlara bırak
hepsi bu onlar seni yönlendiriyor

Askerlikten muaf olmam için aile hekimi önce e-devletten resim yükle dedi

E-devlete girip
Milli savunmadan askerlik ile ilgili nereye girmem gerekiyor bilmiyorum.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Asal yoklama başvurusuna tıklaman lazım.Sana bir takım sorular soracak hangi elini kullanıyorsun sol gözünü kapatabiliyormusun falan filan.Birde vesikalık fotoğraf yüklemeni istiyecek.Fotoğraf işini tarayıcısı olan birini bulsan yeterli.En son çıktılarını alıp aile hekimine götüreceksin.Sağlık problemin varsa seni hastaneye sevk edicek.

Üst Alt