Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlik işlemlerinde Bera testi için 75 gün sonraya gün verildi!?

bygezgin

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhabalar

sol kulağımda doğuştan yada bebeklikte oluşan total işitme kaybım var. askerlik muayenesi için bugün aile hekimime belirttim ve beni hastaneye sevk ettiler.ordaki doktora şikayetimi ilettikten sonra başka bir hastaneye sevk edip bera testi yapılmamı istedi.bunun sonucunda bana hastane 75 gün sonraya test için randevu verdi.böyle bir süre normal mi biz askerlik muayenesi için bu kadar beklemek zorunda mıyız.şuan zaten yoklama kaçağıyım.polis gördüğümde kaçıyorum.daha önce tutanak yedim ve askerlik şubesine gitmedim.ne yapmam gerek tecrubeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.birde bu testin sonucunda evraklarımı kime teslim edeceğim askerlikten muaf olup olmayacağıma kim karar verecek?

askerlik şubesine gitmeden muayene işlemlerini nasıl başlattın önce askeriye seni 1. basamak aile hekimine sevkini yapar oda gerekli muayene için uzman doktora sevk yazar askerlik şubesi aile hekiminin sevkine istinaden seni devlet hastanesi veya askeri hastaneye ( şimdi onlarda sivil hastane oldu ) sevk eder. hastalığınla ilgili gerekli muayene ve tahlillerin yapıldıktan sonra heyet karşısına çıkıyorsun orada kararı yüzüne okuyorlar

karadeniz55
dostum askerlik şubesine gitmeden olur mu hiç gittim tabiki de.anlamadığım şey şu tahlilleri alınca kararı kim verecek bu heyet kim askeriye mi yoksa sevk edildiğim hastanedeki heyet mi?

Muayene olduğun hastanenin sağlık kurulundaki heyet doktorları verecek zaten heyet öncesi evrakların hazırlanmış oluyor heyete girmeden elverişli yada değildir belli oluyor sadece kurul karşısında karar yüzüne okunuyor heyet bu aslında sana yine 75 gün gün vermiş bana 1 yıl sevk tehiri verdiler ben merzifon askeri hastanede muayene oldum kalp doktoru sivil hastanedeki raporların eksik dedi 1 yıl bekletti bir yıldan sonra tekrar heyete çağırdı

karadeniz55

hastanedeki doktorlar tsk nin askere alımla ilgili kararı nasıl verebilir ki.tanıyı koyup bence kararı tsk nın ilgili birimi verecek.bakalım ne olacak bi şekilde bu haftaya aldırdım yapılacak testi.bakalım nasıl bir süreç beni bekliyor.

Askerlikten muaf olanlardan tavsiyeler

merhaba arkadaşlar askerlikten muaf olanlara benim için çok kritik bir soru sormam gerekiyor.bu hafta içinde işitme kaybı sebebiyle askerlikten muaf olacağım.muaf olduktan sonra posta yoluyla herhangi bir yere bildiriliyor mu durum, yani demek istediğim şu ben bu zamana kadar hiç bir yakınıma işitme kaybım oldugunu belirtmedim.eve yada kütüğümün bulunduğu köye muhtara bilgi verilmesi gibi bir durum söz konusu mu?kısaca beni tanıyan birinin bunu öğrenme ihtimali var mı?muaf olanlar nasıl bir durum yaşadılar heyetten sonra öğrenmek istiyorum teşekkürler.

Üst Alt