Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerlik borçlanması kamuda çalışan için ne işe yarar?

muhendis3232

Aktif Üye
Konular
76
Reaksiyonlar
36
askerlik borçlanması kamuya giriş tarihini öne çekermi sadece subay olursak sanırım çekiyor 2012 benim askerlik 2015 kamuya giriş

muhendis3232

Kamu ya da özel sektör olması fark etmiyor diye biliyorum. Eğer ilk sigortalılık askerlikten sonra ise, askerlik borçlanması sigorta başlangıcı. tarihini borçlanılan gün kadar geri çeker.

serkanmugla

Sonra ise borçlanma sadece prim gün sayısına etki eder, sigortalılık başlangıcını geriye çekmez.

Askerlik borçlanmasını ödesem kamuda erken emekli olabilir miyim?

sorum şudur..

2007 sgk girişim var
2013 yılında askerlik yaptımm 550 gün
2013 yılında engelli raporu aldım
2015 yılında engelli kamu ataması ile memur oldum ve hala kamuda çalışıyorum
askerlik borçlanması yapmam prim ve hizmet yılı bakımından erken emekliliğe bir faydası varmı.

edevlette hizmet dökümü kısmında 4680 gün ve 18 yıla tabi yim engelli raporum olduğu için. Askerlik borçlanması yatırmam ne faydası olur bana
OturanBoğa

2007 de sigorta girişi 2013 askerlik

prim için ödemek istiyorum 155 günlük parayı olurmu net cevap bulamadım

OturanBoğa

askerlik borçlanmasını ödemek istediğimde edevletten uygun değil diyor sanırım kamuda bir faydası yok 4a isek faydası var

Üst Alt