Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askeriyeden aldığım yeni tarihli raporla sakatlık indirimine başvuramaz mıyım?

tabalioglu

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Sayın Arkadaşlar
Yaklaşık 1 Ay içinde Askeriyeden Almış Oldugum Askerlik Yapamaz Raporum ve İşitme Testlerimin Sonuclarıyla İŞ Görmezlik Raporu ve Derecesini Çıkartamazmıyız ? Bu Raporlarımı Vergi Dairesine Götürsem Beni Tekrar Hastaneye Sevk edip birdaha rapor için uğraştırırlar mı Gelir Vergisinden Muaf olabilmek İçin Benim Ne Yapmam Lazım Bana Yardımcı Olabilirmisiniz ?? :confused::confused::confused:

aldığın raporda sanırım yüzde oranında derece yazmaz çünkü bende aldım yüzde yazmıyor onun için tekrar bir devlet hastanesinden rapor çıkartman lazım

ama işitme testlerımde % 80 diye yazıyor zaten ama iş görmezlikle ilgili hiçbişey yazmıyor orası doğru tabi

İşitme Kaybından Dolayı Bana verilen İş göremezlik derecesi %43 Oranı cıktı Şimdi Bizim Ne Haklarımız Oluyor Nelerden Faydalanıyor Ne Oluyor ?

Üst Alt