Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Askerim. Omuzdaki labrumu yırttım. Askerlik durumum ne olur?

kolokolik

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba iyi günler

Vatani görevimi yerine getirmek için askere geldim ancak görevim olan zpt(tank) içini temizlerken avadanlık kapağını kapatırken ağırlığı dayanamayıp tankın içinde sağ omzumun üstüne doğru düştüm ağırlardan dolayı dayanamayıp hastaneye Sevki mi aldım. MR sonucunda labrum yırtık ve zedeli olarak görünüyor eğitim ve spor istirahatim var fizik tedavi görüyorum ağrılarımı dindirmem için ve omuz hareketlerimi eskisi gibi kazanabilmek için. Ameliyat olsam 30 gün rapor veriliyor ancak bu omuzdan vatani görevimden muaf olma durumum var mıdır yaşadığım sağlık sorunum askerlik süresinde oldu bunun ile alakalı hangi yollardan hakkımı arayabilirim ?

Konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.

kolokolik

Kazanın yol açtığı kalıcı kısıtlılık önemli. Eğer kalıcı sorun varsa muafiyet de tazminat da mümkün

Merhabalar;

Doktor kontrolüne geldim ancak bugun ameliyat günü olduğundan görüşemedik şuanda sıkıntı çıkartan durumu soguk da ve ağır işlerde ağrı yapması ve normal durumlarda da kendiliğinden ağrı yapıyor , doktorumun söylemiş oldugu ameliyatsiz geçmez, ve kendimi korumam gerektini söylediler doktor bey ile görüşüp kesin bilgi alamadım henüz ama kesin olan tek şey ameliyat.

Tazminat konusunda bu durumun askeriyede olduğunu MR yeterli oluyor mu yırtıgın ne kadar sürede oluştuğuna dair ? veya farklı ne işlem yapabilirim başımızda komutan olmamasından dolayı yaşadığımız durum

Üst Alt