Merhaba 3 yıldır Anksiyete ve OKBden ilaçlı tedavi görüyorum. Askere gitmeden önce ilaçlarla ailemin destegiyle hastalıgımı kontrol altına almıştık yine ilaç kullanıyordum ama hastalık kontrol altındaydı. Bende askere gitmek istedim ilk yoklama muayenesinde hastalığımı söylemedim askerligimi ertelemesinler yada beni muaf etmesinler diye sonra askere gittim. Askere gittikten sonra 2 günlük askerken rdm kaydım açıldı antidepresan ilaçlar kullandıgım için ve beni psikiyatri sevk ettiler. Doktor bana askerlik yapmak istiyomusun istemiyomusun dedi bende hastalıgım normal kontrol altında devam ettigi için hemde vatani görevimi yapmak istedigim için yapmak istiyorum dedim bana 10 gün hava degişimi verdi. Sonrasında usta birligime katıldıktan sonra hastalıgım tekrarladı hastalıgımın ilk başlardaki haline döndüm çok kötü oldum. Psikiyatri sevk ettiler 2.hava degişimini 15 gün verdiler sonrası birligime gittim tekrar psikiyatri sevk ettiler bu sefer psikiyatri beni ankara gata sevk etti. Gatadaki psikiyatri bana kıtandaki hastanede heyete çıkarmaları lazımdı seni dedi ve 15gün daha 3.hava degişimini verdi hava degişimin bittiginde birligine git orda hallet işini dedi. Komutanlarım her psikiyatri sevkinde askerlik yapamaz görev yapamaz diye yazdılar. Şuan 3.hava degişimindeyim 1hafta sonra tekrar birligime katılcam ailem komutanlarla konuştu merak etmeyin dedi gelsin bizzat ilgilencez dediler.
3.hava degişimi raporumda [FONT=Arial Black]İNZAR : HAVA DEĞİŞİMİ SONRASINDA KITASINA KATILMASI YAKINMALARININ DEVAMI HALİNDE İVEDİLİKLE SIRALI SİCİL AMİRLERİ TARAFINDAN İMZALANMIŞ, FOTOĞRAFLI, ONAYLI, EVRAK NUMARALI ASKERİ İŞLEVSELLİK DEĞERLENDİRME VE KITA KANAAT FORMU (MEVCUT DURUMDA ASKERİ İŞLEVSELLİĞİNİN NASIL OLDUĞUNU BELİRTEN, KENDİSİNE VEYA ETRAFINA RİSKLİ DAVRANIŞLARININ OLUP OLMADIĞI GİBİ ÖZELLİKLERİ BELİRTEN) FOTOĞRAFLI ONAYLI, TARİHLİ, EVRAK NUMARALI SEVK YAZISI İLE KITASI HASTANESİ PSİKİYATRİ POLİKLİNİĞİNE MÜRACATATI UYGUNDUR. [/FONT]
SONUÇ NE OLUR BIKTIM USANDIM YORULDUM BİLEN BİRİSİ CEVAP VERSİN LÜTFEN
3.hava degişimi raporumda [FONT=Arial Black]İNZAR : HAVA DEĞİŞİMİ SONRASINDA KITASINA KATILMASI YAKINMALARININ DEVAMI HALİNDE İVEDİLİKLE SIRALI SİCİL AMİRLERİ TARAFINDAN İMZALANMIŞ, FOTOĞRAFLI, ONAYLI, EVRAK NUMARALI ASKERİ İŞLEVSELLİK DEĞERLENDİRME VE KITA KANAAT FORMU (MEVCUT DURUMDA ASKERİ İŞLEVSELLİĞİNİN NASIL OLDUĞUNU BELİRTEN, KENDİSİNE VEYA ETRAFINA RİSKLİ DAVRANIŞLARININ OLUP OLMADIĞI GİBİ ÖZELLİKLERİ BELİRTEN) FOTOĞRAFLI ONAYLI, TARİHLİ, EVRAK NUMARALI SEVK YAZISI İLE KITASI HASTANESİ PSİKİYATRİ POLİKLİNİĞİNE MÜRACATATI UYGUNDUR. [/FONT]
SONUÇ NE OLUR BIKTIM USANDIM YORULDUM BİLEN BİRİSİ CEVAP VERSİN LÜTFEN