Merhaba ben 29 yaşındayım.11 yaşındayken cinsel istismara maruz kaldım ve utancımdan aileme söyleyemedim.İlk başta el titremesi uyku sorunları ve ciddi sosyal anksiyete ile başlayan sorunlarım yıllar geçtikçe panik atak ve öfke sorunlarıyla birleşti.Çocukluk-ergenlik döneminde doktora annemle birlikte gittiğim için başta utandığım ,inanmayacaklarını düşündüğümden ne yaşadığımı anlatamadım.(annemde yaşadığı depresyonlardan dolayı psikolojik bozukluk,ülseratif kolit ve yüksek tansiyon sorunu var)İlk ilaç kullanmaya başladığımda psikolojik bir bağımlılık yaptı sonrasında yan etkilerdinden dolayı çok ciddi sıkıntılar yaşadım ve üniversite öncesi 2 yıllık spor ile bunu tamamen aklımdan atabildim.Şu anda ilaç kullanma fobim var korkumdan doktora gidemiyorum, uykuya dalarken sıçrama kabus görüp panik nöbetiyle uyanma, kapalı alanlara girememe(otobüs metro-asansör)hemcinslerimin kalabalık olduğu ortamlarda ciddi anksiyete durumu,duş alırken boğulacak gibi hissediyorum ve bazen aklım bedenimden ayrılmış gibi boşluktaymışım hissi oluyor, stres anında nefesimi daraltan gastrit ve huzursuz bağırsak sorunum var.Sıkıntım olmadığı zamanlarda çok iyimser biriyim ama bazen özellikle beni bu hale getiren kişiye ve dalga geçenlere işkence yapsam doymayacakmışım gibi geliyor.Üniversiteyi son yılında bırakmak zorunda kaldım.Son 2-3 yıldır üzüntüden tansiyonum bir kaç kez 17-18leri gördü ve kulak çınlaması sorunum 2 yıldır devam ediyor.Askerlikten bahsedildiğini duyunca bile ciddi titreme sorunu yaşadım.Şu an 2 aydır yoklama kaçağıyım düşünmesi bile beni intihara sürüklüyor.Benim gibi olanlar ya da bilgisi olanlardan görüş yardımı bekliyorum lütfen yardım edin.