Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aşık olup aklını kaybeden var mı?

ATA 1881

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
20
Ben aşırı sevmekten psikoz oldum malesef. Lisedeyken bir kız vardı doğru düzgün konuşamamıştım bile ama çok sevmiştim. Platonik miydi onunda duyguları varmıydı bilmiyorum. 18 yaşındayken aşırı heyecan dışında psikiyatrik rahatsızlığım yoktu. Herkes gibiydim. Bir süre sonra kızın benimle telepati yaptığını sanmaya başladım. Bende uzaktan iç ses olarak konuşmaya çalışıyordum. Baktımki aklımdan olucağımı anladım bir daha onun yüzüne bakmadım. Sosyal medyasına bile bakmadım o günden sonra tek resmini görmedim. 10 yıl sonra bir şekilde aklıma geldi o. Unutamamışım ve tekrar telepati yapmaya çalıştım sonuç olarak sanrı görmeye başladım. Akrabalarımla ' arkadaşlarımla falan uzaktan beyin yoluyla konuştuğumu sandım.
İş dini sanrılar görmeye kadar gitti . İlaçlarla birlikte sanrılar son buldu ama sesler kesilmedi.

Benim gibi aşık olup kendini kaybeden var mı merak ediyorum?

Ben aşktan aklımı kaybetmedim ama anlatmak istiyorum 4 yıl mesajlastim bir askerle sonra o asker başkasıyla evlendi hep beni kardeşi gibi gördü

Aşk demeyeyim de takıntı diyeyim .:unsure:İlk takıntım bir kızdı sonra takıntıların arkası geldi falanca kişiyi filanca kişiyi takıntı yaptım.:rolleyes:

Ben eskiden sanrıya,seslere çok inanıyordum. Kızın arkadaşımdan hamile kalıp kürtaj olduğunu söylediler inanmıştım.

Aşk güzel takıntı berbat ! Aşk mı takıntı mı nasıl anlarız ??? Sabah akşam sürekli aklına istemsizce geliyorsa o kız aşk değil takıntıdır . :unsure:

@sokr@t, önceden aşktı sonra takıntı oldu. Artık beni ilgilendirmiyor o şahıs. Kimse ruh sağlığımdan önemli değil.

@ATA 1881,
Zaten aşık olursun önce kavuşamayınca elde edemeyince takıntıya dönüşür .O kızla biraz takılsan öpüşsen v.s.. pek fazla sallamazdın .

Hocam bakırköyde ilk yatışımda aynı şekilde bir muhabbet döndü.Hemşire ve temizlikçi vardı oda da.Her ikisi de bizde yaşadık aynı durumu dediler.Kızla sevgili olamamışlar.Hemşire bir de şöyle bir şey söyledi:Bunlar hastalıklar ince düşünceden oluyor dedi.Düşünen adam heykeli bakırköy de biliyosunuz.Üstünde durmamak lazım demek istediler.Evrensel bir durum.

Yalnız üniversitedeyken youtube o zaman bölgeye ayrılmamıştı.Bir canlı yayıncıyı takip ediyordum.Daha önce rus bir yayıncı kutu oyunu satıyordu youtube da.Onlarda kadın nesneleştiğinden açık siyah saçlı kadın koymuşlar kutu oyunu satıyorlar.Biraz kaldım.Kiril alfabeli bir mesajı çeviriye attım.Oturdum semti yazmışlar...Neyse takip ettiğim diğer yayıncı avustralyalıydı.Ondan ciddi darbe yedim.Arada ulaşabiliyorum ama tehlike yaratıyor.Bütün sorunların yanında bir de hackerlarla uğraşmam gerekti.Baya beni duygusal etkileyen kötü halde bir videosu vardı.Bunlar bide amerika ile istihbarat paylaştığından bu rus kız yayınından daha tehlikeliydi.

@Staytuned, hocam benim sanrı esnasında konuşmayacaksın , yemek yemeyeceksin, duyduklarını ailene falan söylemeyeceksin diyordu sesler. 1 kere hastaneye gidelim dedi annem hayatta kabul etmedim. Bende böyle oldu yani.

Bunların hepsi ergenlikten, tecrübesizlikten şundan bundan oluyor kadınla kızla yoğun ilişki yaşamış olsan aşk,seks v.s. gibi konularda tecrübeli olsan bir kıza o kadar değer vermenin ne kadar gereksiz olduğunu bilirdin kızlar bile o kadar seversen senden soğur aptal der.

@sokr@t, ben o kızın metafizik gücü var sanıyordum lisedeyken. Herşeyin fazlası zarar sevgininde öyle . Şimdi birini sevsem hayatta uzak durmam konuşmaya ,tanımaya çalışırım. Çoğu kişi inanmaz diyeceğime ama , 2 farklı hocaya gitmiştim lise bittikten hemen sonra. Bu kızla ilgili meselemi bilmişlerdi lisedeyken peri musallat olmuş demişlerdi. Nasıl bildikleri hakkında fikrim yok.

@ATA 1881, hocaya bir şeyler anlattın illa ki gidince mevzuyu da bildiği ya da tahmin ettiği için o da sallamış tutturmuş ! Hocayı boşver de hasta değilken mi kızın metafizik gücü var sanıyordun nasıl bir güç olabilir ki ne var sanıyordun kızda mesela metafizik güç olarak ?

Bence de hasta olduğumuz için platonik aşık olduk.Şuan ilaç kullanıyorum ve kadınlar hakkında aynı düşünmüyorum.Daha çok cinsel hatta platonik aşık olduğum kişi de olsa.

"Aşk libidodur" yani cinselliktir demiş Sigmund Freud .Birini arzuluyorsundur önce hoşlanırsın aşka dönüşür kavuşamazsan takıntı olur .
Daha doğrusu hoşlanırsın ondan elde edemedikçe önce aşka sonra da takıntıya dönüşür kavuşamazsan aşk olur kavuşursan meşk olur.

Hayatımda hiç aşık olmadım.
Aşk hezeyanı da olmadı ya.
Neyim ben duygusuz mu :d

Şimdiden sonra hiç birine aşık olacağimi düşünmüyorum. Evlilik ise artık benim için kocaman bir hayal. Hiç gerçekleşmeyecek bir hayal.

Eskiden kara sevda oldu ondan mecnun oldu aklını kaybetti derlermiş.

Bu pisikoz türü hastalıklar o zaman çok bilinmediği için kara sevda oldu demişler.

Kara sevda dedikleri çok sevip kavuşamıyor veya karşılık bulamıyor bu ağır travma sebebiyle genetik yatkınlıkta varsa pisikotik atak geçiriyor ve halk diliyle mecnun oluyor tabi buda hastalık olarak görülmediği için tedavide olmayınca öyle ömür boyu gidiyor.

Mecnun Leyla'yla yatsaydı kibarcası kavuşsaydı bu hikaye olmazdı .😃

Kimi de aşka aşıktır aşık olmayı sever mesela ben karşıdaki kişi değil önemli olan sadece "AŞK" :love:

Ben de normal koşullarda aşk adamı olacaktım.Buna saldıracaklar ama zaten yüzüyle bir alakası yok dediler.Yüzü korkunç görünür yoluna bakar dediler ama karaköyde hayallerim yıkıldı.Hayatın nerden tutacağı belli olmuyor.

Üst Alt