Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Asansörlü binada oturan tekerlekli sandalye kullanıcıları, tecrübeleriniz?

enes75

Aktif Üye
Konular
69
Reaksiyonlar
14
Asansörlü Binada Oturan Tekerlekli sandalyeli arkadaşlar, Elektrik Kesintisi olduğu zaman veya asansörler arıza yaptığı zaman, oturduğunuz daireye nasıl gidiyorsunuz?

Veya O tür sorunlar olduğu zaman nasıl çözümler buluyorsunuz? Asansörlü Binada Oturan Tekerlekli sandalyeli Engelli Arkadaşlar tecrübelerini yazarsa Sevinirim.

enes75

Binada jeneratör olmasına rağmen her duruma hazırlıklı olmak bağlamında hemzemin katta oturmayı tercih ettim.

Ben gidiyorum hastaneye acilde yogunluk yoksa ve boş bir yatak gördüysem yatıyorum sabah olunca günlük hayatıma devam ediyorum.. Ha acil yoğunsa mescide gidiyorum orada yatıyorum evden eşyalarımı getirtiyorum yanımda bulunduruyorum.

Asansörde akü varsa katta bırakır asansörde kalmazsınız.Atıyorum 3 kata bastınız asansor 2.5 kattayken cereyan keserse 2 kata iner
asansörde kalmazsın.Akü yoksa asansörde kalırsın.En iyisi binada ortak alanlar için jeneratör olması.Hem asansör hem merdiven ışıklarını varsa otopark kepengini çalıştırsa iyi olur.

@msait19

Ne mutlu sana,galiba sen hastanede çalışıyorsun, kolay gelsin
Asansöre binmiyorum 1. Kattayım.

Cevaplarıniz için teşekkür ederim, tekerlekli sandalye kullanan bi engelli birey için galiba en iyisi Giriş Kat daire uygun olur, elektrik kesintisi veya asansör bozuldu derdi yok,kafam rahat olur.

Üst Alt