Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Artroz ve spor - kaza yaralanmalarında Manyetik Rezonans Terapisi

ysmedia

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
[FONT=verdana]Merhabalar,[/FONT]

[FONT=verdana]Osteoproz ve artroz, yani kemik erimesi, kireçlenme, bel fıtığı, boyun fıtığı gibi rahatsızlıkların tedavisinde kullanılan yeni bir teknoloji Türkiye'ye getirildi. Tanıtımı konusunda desteklerinızi bekliyoruz. [/FONT]

[FONT=verdana]Facebook sayfamızdan ulusal TV'lerdeki haberlerimize ulaşabilirsiniz. Sayfamız: [/FONT]https://www.facebook.com/mbstturkey

[FONT=verdana]Ayrıca [/FONT]www.mbst-tr.com[FONT=verdana] adresini de ziyaret edebilirsiniz.[/FONT]

Bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim, siteyi inceledim güzeldi.

Sitedeki iletişim bölümünden cuma günü mail atmıştım seans ücretlerini öğrenmek için, hafta sonu baktığımda cevap göndermişlerdi. Seans ücreti 100 euro konu ve şikayetlerimle ilgili sorularım içinse Dr. Muhsin Beyi aramam için cep numarasını vermişlerdi. (ben iletişim bölümünden mail atarken cep numaramı yazmamıştım). Bugün doktor beyi aradım ve konuştuk oldukça güzel bir görüşme oldu. Yöntemi düşünen varsa görüşmenizi öneririm. Ben yakın zamanda kendisiyle bir de yüzyüze görüşeceğim.

Bayramdan sonra gittim 10 seans MR terapisi aldım. Ben osteoporoz için aldım ama kemik ve eklem ağrıları üzerinde de gerçekten etkili. İlk seanslarda ağrım oldu ama sonraları azaldı ve seanslar bittikten sonra bugün itibarıyla 16 gün oldu ve yorulmama, havaların kapalı olmasına rağmen çok şükür hiç ağrım yok. Tedavinin etkili olabilmesi için günde ortalama 2 lt su içmek ve egzersiz yapmak önemli.

Ben memnun kaldım ve sizlerle paylaşmak istedim.

Üst Alt