Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Artık Trabzonsporluyum..

Sirine

Aktif Üye
Konular
49
Reaksiyonlar
0
Yanlış anlaşılmasın fanatikliklikle uzaktannnnnnnnnn yakından alakam yoktur...
Amma velakin bu sevdam inat uğrunadır.....:D
Ben Gs'lı olmuşmu Ts'li olmuşummmmmmmmm ne farkeder yeterki gönüller bir olsun şimdi gelelim konumuza.....:eek:
BEN TRABZONSPORLUYMUŞUM ARTIK TÖBE BİSMİLLAH:D:D:D
AÇIKÇASI HİÇ SEVMEM BÖLE İÇ KARARTICI RENKLERİ....
NEYMİŞ BORDO VA MAVİ...
KİMİN YARİ...:D
CAPRİYE GÖRE BUNDAN BÖYLE BENİM YARİM:D
EN BÜYÜKMÜŞ TEK BÜYÜKMÜŞ:D:D:DKUPANIN SAĞINDAN SOLUNDAN ÜSTÜNDEN ALTINDAN BÖYLE FEHTEDERMİŞ:D
BUNDAN BÖLE KUPA SÖZ KONUSU OLDUĞUNDA SAF DEĞİŞTİRMEK LAZIMMIŞ:eek:

1433.jpg

:D(kendi el yapımı amblemidir ts'nin yukarıdaki)
RE RE RAA RARARARA TRABZONSPOR ÇOK YAŞA:D:(
GURr DUYUYORUM SENLE LAZSPOR:D
[SIZE=5]Be[/SIZE][SIZE=5]n [/SIZE][SIZE=5]A[/SIZE][SIZE=5]r[/SIZE][SIZE=5]t[/SIZE][SIZE=5]ı[/SIZE][SIZE=5]k [/SIZE][SIZE=5]T[/SIZE][SIZE=5]r[/SIZE][SIZE=5]a[/SIZE][SIZE=5]b[/SIZE][SIZE=5]z[/SIZE][SIZE=5]o[/SIZE][SIZE=5]n[/SIZE][SIZE=5]s[/SIZE][SIZE=5]p[/SIZE][SIZE=5]o[/SIZE][SIZE=5]r[/SIZE][SIZE=5]l[/SIZE][SIZE=5]u[/SIZE][SIZE=5]y[/SIZE][SIZE=5]u[/SIZE][SIZE=5]m...[/SIZE][SIZE=1](YALAN YOK:D)[/SIZE]

LAZSPORUM BENİM BİRİCİK SEVGİLİM
SÖYLE SENDEN BAŞKA KUPALI VAR MI???
OLDUMU CAPRİSAN :D

Ee idare eder, Eski Fenerli yeni Trabzonsporlu nageyi canı gönülden tebrik ediyorum, geç olsada doğru yolu buldu kendisi :D Hepinizin sonu böyle olacak ama şimdilik inat ediyorsunuz :D

Tüh be keşke bütün forumla iddiaya girseydim, bi tane fenerli kalmıyacaktı ne güzel :(

Nage logoyu yeni bir trabzonspor taraftarı olarak çizmen çok hoş olmuş, azcık yamuk yumuk ama idare eder :D
Şimdi ki adım kolbastıyı öğrenip her maçtan sonra tepinecen:D

:D
dua et yamuk mumuk:....
Sıra erciyi tsli yapmakta :D
nasıl fikir ama :D

O benim için çiğ tavuk yer ama Fenerden vazgeçmez vurur kendini daha iyi, o senin gibi dönek mi :D

hem sen benim yazılarımı neden değiştirip duruyosun....sende dönmüşsündür hem :D
SENİ KİMBİLİR KİM TRABZONLU YAPTI :D

bordo ve mavide diğer tüm renkler gibi güzeldir,ben trabzonsporlu değilim ama değilim diyede renklerine de çamur atmam

ruh karartıcı renk :D KABUL EDİN :D

Oyy oyyy Gel şirine gell :Dne olursan hangi takımlı olursanınz gelin kapımız açık:D:D kucaklarız bütün eski fenerlileri yeni TRABZSONPORLULARI:D:D
Sonun da doğru yolu buldun güzel Akın Teprik ediyorum seni Başarıların devamını diliorum:D:D başka fenerli var mı RAVZA54 de döndü dün dedi valla döndü:D:D Mac72 de beklioz:D:D

nagiş bence zaten senin yüzünden alamıyoduk kupayı..sende bir uğursuzluk mu vardı nedir..trabzon saflarına geçmen iyi olmuş..seneye kupa garanti bizim:D

levent,
şirine 82 doğumlu fener ise kupayı en son 83 de almış yani uğursuzluk şirineden kaynaklanmıyor

fenerin kupa alamaması sadece kader :)

Fenerlilerin 28 yıldır söylediği söz :
seneye kupa garanti bizim:D

28. defa kupayı kaybettiler
Bütün fenerlilerin başı sağolsun :)

aman banane canım bana mı para veriyolar :D
KİM ALIRSA ALSIN BANANE :D
LEVENT SENSİN O UĞURSUN BEN BASTIĞIM YER MAŞALLAH UĞURLU...ALLAHIMA BİN ŞÜKÜR

Tanıyorum ben merak etme sen uyussss

yalan değil bi espiri miko :D
MAÇ BİTİNCE O COŞKU ÇOK MUTLU ETTİ BENİ ÇOK CİDDİYİM YÜZÜMDE GÜLLER AÇTI :D

Ben akından korkmam korkaması gerekenler düşünsün...;)
akına kendim kadar güvenirim ben....
Korkudan değil espiridendir...

Tüüü rezil nage hem kendin takımdeğiştir hemde yanına yandaş ara :D 28 değil 128 yıl daha kupa alamayacak da olsa Fenerden vazgeçmem pazara kadardeğil mezara kadar;)

Tirabizonsiporlu nage:D

Yok 100 yıl daha alamazsan değişirsin abim o kadar da değil :D Yani en azından mekan değişirsin kalpten.. :D

değiştirmem akın :D karıştırma beni çakma larla:D

Sende haklısın değişsen de ölürsün değişmesende. Bu fener adamı öldürür :D:D

Akın görmemişin kupası olmuşa çevirme olayı:D

Üst Alt