Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Artık teşhisimi kimseden gizlemiyorum ve çok rahatladım

anonymous

Aktif Üye
Konular
324
Reaksiyonlar
352
Ben 8-9 sene bipolar bozukluk teşhisi ile tedavi gördüm. Son 2 aydır ise şizoaffektif teşhisle tedavi görüyorum. İnsanlar şizoaffektiflik ile hiç deneyim ve bilgisi olmamasından kaynaklı artık şizoaffektifliği işin içine karıştırmadan ben bipolarım diyebiliyorum ve bu beni o kadar rahatlattı ki. Siz dotlarla paylaşmak istedim.

Bipolardan farkı nedir şizoafektifin? Belirtileri nelerdir paylaşır mısınız

Bipoların bir tık üstüne şizoaffektif demişler iki tık üstü de herhalde şizofrenidir .

@Arche, Şizoaffektif Te mani- depresif ataklar dışında en az 3-4 hafta boyunca psikoz ve gerçeklik algısının bozulması. Bana bipolar bozukluktan şizoaffektif e teşhisimin değişmesi hemen olmadı. 6 ay kadar süre oldu. Şizofreni den daha hafif, bipolardan daha ağır bir durum.

Şizoaffektif teşhisi bana da kondu sonra bipolar da dendi ama aslında hastalığım Okb+Psikoz .

Üst Alt