Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Arsa 8/1 hisse var ama maddi kazanç yok. Evde bakım başvurusunda süreç nasıl ilerler?

Poziyer

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
Iyi günler herkese benim annem kronik şizofren %80 ağır özürlü sürekli raporu var. Evde bakima başvuru yapabileceğim söylendi mahkeme kararıyla anneme vasi olarak atardım. Bulundumuz ilçede sosyal hizmetlere basvurdum bana bu kağıt verdi bunu evdeki bütün bireyler imzalayıp getir dedi bugün verdikleri kagidi götürdüm onu getirmiycektiniz dedi biz eve gelip sizden alicagiz dediler. Çıktım bundan sonraki süreç nasil olucak bilgisi olan var mi?

Evde 4 kişiyiz ben annem eşim çocuğum annem anneanbemden ölüm aylığı alıyor 470tl eşim de asgari ücretli calisiyo. Annemle babam bosanırken oturduğu ev yarısını anneme verdi (tapuda arsa gozukuyor) tapuda 8/1 annem hissedar gözüküyor ama biz babamdan 10 yıldır ne nafaka nede oturduğu evden para almadık aksine vergi borcu cikti mecbur odenecek bu bizim için sorun olur mü? 10 yıldır babam yeni eşiyle keyifle yasiyor annemin tapuda hissedar olmasi sorun olur mu ?
Çok uzun oldu kusura bakmayın.

Bilgisi olan?

Son düzenleme:
Bildiğim kadarı ile. Gayrimenkul bakım aylığı için engel değil. Nakit akışına bakılıyor. Çünkü bizim de kira geliri var. Sordum ben gelir fazla çıktı. Başvurmadım bile.
Hane de ki kişi sayısına göre gelen paraya bakılıyor. İstersen 500 dönüm arazi olsun.
Karın doyurmaz.

Yine de işin ehli olan büyüklerimiz birazdan yazarlar.

4×967
=3868

Eğer eve giren para bundan az ise başvur bağlanması lazım... 20 18 itibari ile bu rakam.

Arsada annem hissedar ama orda babam ve yeni esi oturuyor biz kirada oturuyoruz tapusu var annemin ama getirisi yok onu demek istedim eve aylık giren para olum ayligi 470 eşimin maaşı 1500tl evde annem ben eşim çocuk 4kisiyiz

Üst Alt