Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Arnold chari ve sol hemipleji (felç) sonrası botoks tedavisi gören var mı?

beyazx

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar arnonold chiari hastalığımdan kaynaklanan arka bacak kaslarımda kasılma var.ayrıca iki yıl önce sol hemipleji geçirdim.sol arka bacağımdaki kasılmalar daha fazla hale geldi.bende botoks yaptırmayı düşünüyorum.felç geçirip botoks yaptırmış bir arkadaş varmı.şimdiden
teşekkürler

Evet sol hemiplejiyim bende elimdeki kasilma nedeniyle botoks yaptirdim, bisureligine gevseme sagladi (1ay kdr)etkisi gecince ayni duruma geliyorsun obemli olan ilacin etkusi gecmeden o kasi kuvvetlendirebilmek ama zor bisey tabi ben tavsiye etmiyorum acikcasi cokta etkili olmuyor.

SGB tesekkür ederim cvpladığınız için, benim kol ve elde kasılmalarım kısmen azaldı. ancak bacağımdakı kasılma beni rahatsız ediyor bu nedenle kasılmayı bir müddet azaltıp egzersizle güçlendirmek için çabalamak istiyorum. sol bacaktaki kasılma düzgün egzersiz yapmama engel oluyor ve tam anlamıyla sağ bacağım gibi verim alamıyorum,bu nedenle tavsiyeleriniz çok önemli. botoks yaptırdığımda bacaktaki kasılma azalırmı sizce. sizin sol bacaktaki kasılmayla ilgili bir tecrübeniz oldumu acaba.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benim bacagimda ki kasilma daha az bacakta ele gore daha buyuk kaslar olsugu icin botoksun etkili oldugu surece guclwndirmeniz daha kolay olabilir, botoks kasilmayu bi sureligine azaltio dedigim gibi.Fizyoterapistinize de danisin tabi.

Merhaba arkadaşlar ben doğuştan serebral palsi hastayım sağ kolumu aşırı kasılmalardan dolayı hiç kullanamiyorum bana botoks tedavisinin işe yarayacağını soylediler daha önce bu tedaviyi görmüş arkadaşlar bana önerebileceğini bir yer var mı teşekkürler

Üst Alt