Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar hızlı tren bize ücretli mi yoksa indirimli mi?
Istanbul hızlı tren sefere başladığında başbakan açılış konuşmasında herkesin fiyatlarını açıkladı sadece engellilerin durumunu söylemedi.sizlerin bu konuda herhangi bir bilginiz varsa bizimle paylaşabilirmisiniz.
daha önceden engellilerede vardı ama kaldırıldı çok kötü oldu arkadaşlar örneğin ben adanadan ankaraya ordanda yht ile istanbula gitmek istesem sıkıntı çekeceğim çünkü ankaraya vardığımda bilet sorun olacak ve orda kalacak yerimde yok çünkü yht biletleri sanırım günler öncesi doluyormuş bu bizler için çok yanlış bir uygulama buna çözüm bulunması gerekir engelli olan bir vatandaş başka bir ilden gittiği zaman yüksek bir olasılıkla yer bulamiyacak ve ortada kalıp rezil olacaktır ....
arkadaşlar daha bugün aldım ücretsiz tüm trenler, salı sabahı istanbul ankara, aynı gün akşamda ankara adana olarak aldım. biletleri gardan alabilirsiniz başka yerde yok.