Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Arkadaşımın yaptığı kazada, sigortadan para alırsam arkadaşımda zor durumda kalır mı?

hacqerker

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 20 yaşındayım bekarım 18 ağustos 2012 de motorla trafik kazası geçirdim 3. kişiyim yani motoru arkadaşım kullanıyordu. bacağım kırıldı beyin kanaması geçirdim yüzde 24 özür raporum var. kamyon çarptı fakat yüzde 70 arkadaşım suclu yüzde 30 kamyoncu ikisindede ehliyet yok. sigortadan para almak istiyorum fakat arkadaşıma yansıycağı söylendi ne yapmamı önerirsiniz. birde sigorrtadan para alabilmek için özür raporunu 1 sene sonra almak gerekiyomuş ben bi sene dolmadan aldım nasıl olur bu durum

bilen yokmu lütfen yardım edin arkadaşıma sigortadan zarar gelsin istemiyorum

sen her durumda tazminat alabilirsin ama arkadaşının kaza anında ehliyeti olmadığı için sigorta şirketi sana ödeyeceği tazminatı arkadaşına rücu eder.kamyonun sigortasına müracat et, kamyoncunun kusuru oranında tazminatın hesaplanır ve alırsın.arkadaşının motorunun trafik sigortasına müracat etme.
sigorta şirketi raporunu kabul etmezse tekrar rapor alırsın, genelde 1 yıllık süreyi tedavi ve iyileşme süresi olarak görüyorlar sigorta şirketleri.

teşekkürler fakat arkadaşımım üzerine hiç birşey yok bu parayı arkadaşımla birlikte alsam sigorta arkadaşımdan para alamazsa ne gibi şeyler olabilir

Üst Alt