Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aramızda üniversite okuyan yada tercih yapan omurilik felçlisi var mı?

horen

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Aramızda üniversite okuyan yada tercih yapan omurilik felçlisi var mı?

ben okuyorumda sakatlıktan beri gitmiyorum 3 yıldır :D

Ben de tercih yaptımmm hayırlısı hepimiz için ama engelim farklı

ben okudum ayaklarım yok benimde engelim farklı ama sandalye kullanıyorum bende

merhaba ben forumda yeniyim aslında uzun zamandır gelip okuyordum ama yeni üye oldum. ben de bu yıl tercih yapacağım ama kafam çok karışık. nereye danışabileceğimi de bilmiyorum. ben aynı zamanda kitap yazıyorum ve buna katkısı olabilecek bölümlere gitmek istiyorum. bu arada tekerlekli sandalye kullanıyorum paraplejiyim. felsefe düşünüyordum ama internette okuduklarım gözümü korkuttu. psikoloji istiyordum puanım ve sıralamam yetmiyor. güleceksiniz belki ama arkeoloji istiyorum herkes zorlanacağımı söylüyor ama üstesinden gelebilirim sanıyorum. radyo televizyon, ingiliz dili ve edebiyatı ve türk dili de yazdım. siz ne düşünüyorsunuz bu konularda? arkeoloji yazarak saçmalıyor muyum?

Peki okuyan arkadaşlar hangi bölümü okuyor
tercih yapanlar ise hangi bölümleri tercih etti?

tekerlikli sandalyede olan birisi için ideal bölümler hangileridir?

ben elektrik elektronik mühendisliği okudum hani tekerlekli sandalyelilerin özellikle iyi olan bir bölüm var diyemem ben şahsen yani çalışacağınız yerin uygun yapılması halinde her işte çalışabilirsiniz elle ilgili problemlerinizde varsa yani devre kuramam derseniz benim ki gibi bölümlere bakmayın tabi siz bilirsiniz bölümden öte okulları araştırmanızı tavsiye ederim engellilere uygun mu gideceğiniz okul ve bölüm

Üst Alt