Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aramızda Kalsın / Yerli Dizi

KKELEBEKK

Yönetici
Konular
466
Reaksiyonlar
173
Aramızda Kalsın / Dizi
Perşembe günü, saat 20:00' de STAR Tv' de..

İnsanın içini ısıtacak türden bir dizi. Muhteşem Yüzyıl'ın Cihangir'ini ve Mihrimah'ını görmek çok güzel:) Son zamandaki karanlık dizilerden sonra dinlendirici geldi bana, Uğur Yücel ve Binnur Kaya'nın enerjilerinden olsa gerek... :)

Bugünkü bölümde terlikler güzeldi :D ve kolye tabii ki :cool:

Yeni favorim:)
Binnur Kaya'nın olduğu her işi izlerim zaten. Onun dışında da kadro süper. İnş. reytinge yenik düşüp kaldırılan dizilerden olmaz. Sevdim ben :)

:)
1375322_247009905450771_1998059159_n.jpg

2. dizim....
bi aramızda kalsın bi karagül zaten...
Komik,eğlenceli sevimli bir dizi herşeyden önce...
Perşembelerin vazgeçilmezi....
severek izliyorum...

Battalım bir türkü söyle hele kulaklarımızın pası silinsin:))))))

kans katılıyorum...
ben abilerini pek sevmedim :D
kesin bir bit yeniği çıkacak :D

Ama birde biri var ki...
Civan
yok böyle bir adam :D

Immmmm... geliyor geliyor bakın yeni bir türkü geliyor arkidişler...ama nereye ya daha ben türkü söyleyecektim(söyleyecektim olmadı,çığıracaktım derdi battalım olsaydı:))

Afferrim mahir yaptın yine yapacağını: D

aramizda-kalsin-21-bolum-fragmani.jpg

Siz dolma saran kadınlarsınız yahu, nasıl öldürdünüz bu kadını ? :D Battal kopardı beni burda :D
Şahin Bey'le Yadigar'ın alakası ne çıkacak acaba , gel perşembe geelll :)

Yavv bu Battalın söylediği Türkü Çok güzel kim Söylüyor Acaba..

Bitirmeyin diye o kadar yırtındık ama nedense kanal cevap verme lutfunda bile bulunmadı ve final yaptı dizimiz bu gece. Güzelim aile dizisi bitti :(

Zaten 52 bölüm planlanmış bir diziymiş...yani bitirilmedi bitti...bence iyi de oldu tam tadında bitti...çünkü son sezona bile ne gerek var diyerek bırakan bir çok kişi tanıyorum....mutlu son :D..onlar erdi muradına biz çıkalım kerevetine...

:eek: Güzel bitti mutlu bitti...
Yanlız düğün günü arifenin o saçlarına acaip kıl oldum anlatamam size...
Eşorfman neyse hadi esnek davrayım biraz....Olmazda bi şekilde oldu hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii diyelim...
Sinir oldum anlatamam
Bu arada arkadaşlar pizza dürüme pek imrendim :D

Pizza dürüm missss....Akşam akşam can çekti cidden :D....Ya Arefe kendini çirkinleştirmek için elinden geleni yapmıştı yani :D....

Sormaaaaaaaaaaa sölendim durdum yahu at kuyruğu yapsa valla 10 numara olurdu o eşorfman altına sinir oldum nellas yaaaaa hatırlatma

:D :D....en güzel bahocan olmuştu bence....gelinlerin ne saçlarını ne de gelinliklerini beğenmedim :/....

Üst Alt