Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aralık 2024 dönemi 2022 aylıklarının ödenmesi!?

Konular
46
Reaksiyonlar
30
Aralık ayı engelli aygiligi PTT de güncellenen var mı?benim hala güncel değil..

daha yeni baktım henüz güncel değil sabaha doğru yada en geç cumaya güncellenmiş
olur

ayın 1 de ptt ye yansır

merhaba e devlette nasil guncellendi odeme hazirdir demiyor ben baktim devam ediyor odeme yapilmistir diyor ama sizde guncelleme nasil gozutuyor

engelli maaşı ödeme günüm 6 aralık idi saat 00:45 gibi hesabıma geçti
ve çektim bilginize...

Engelli maaşı ödeme günü bugün olup çeken var mı? Benim bugün dü hala yatmadı

moralinizi bozmak gibi olmasın ama 2025 belayla felaketle gelecek
maaşımıza taş çatlasın %20 zam gelir ama sigaraya ona buna
fena zam koyacaklar Rabbim canımı alsada kurtulsam

Son düzenleme:
@hergele60 dedim ya kardeşim taş çatlasın en fazla %20 olur
oda 6 bin eder ama herşeye zam gelecek sigaraya ona buna
rabbim beni 2025 e çıkarmasın ama 2025 felaketlerle belayla
gelecek

@hergele60 eğer sana yetiyorsa 100 yaşına kadar yaşa
Allah sana uzun ömürler versin kardeşim vallahi ben maaşı 6 aralıkta aldım
borç ödedim öder ödemez daha dün gene borçlandım 8 bin lira borçluyum
borçta olsa insan ondan bundan isterken yerin dibine giriyor niye dersen evimiz
kira Babam emekli ben çalışamıyorum 18 yıldır psikiyatri ilacı kullanıyorum perişan haldeyiz
hapla falan ölünmüyor kaç kere denedim birgün sağlama bir şeyle gideceğim...

@hergele60 dedim ya en fazla tahmini %20 zam gelse 6 bin lira eder şubatta 7 bin lira alır
6 binle devam edilir Allaha emanet ol kardeşim

@hergele60,
En düşük kira 10.000 tl ben kirada oturuyorum demek ki senin tuzun kuru böyle saçma sapan bana yetiyor dediğine göre sen sadece kendini düşünen bencil birisin senden bir cacık da olmaz bu ülkeye bu insanlara da bir faydanda maalesef. Sen halinden memnun olmaya devam et.....

Son düzenleme:
@hergele60,
He he ben boş konuşuyorum sen öyle anla bana dokunmayan yılan bin yaşasın halimden memnunum başkasından bana ne diyen bencilsin. Sen kira elektrik su internet telefon su parası ödüyormusun çocuğun var mı okula giden .... Sana ne desem boş anlayacağını sanmıyorum sen bu kafada devam et senin gibi memnunum çok iyi para diyenler yüzünden neyse boşa konnuşuyorum sana beyin ölümün gerçekleşmiş senin gibi görünüyor :) :)

@hergele60,
Haddini bil diye yazdım ama sen hala tırışka mırışka diyosun anlayacak beynin olsaydı böyle bir cevap vermezdin utanırdın ama nerede sende o incelik neyse sen kendin yaz kendin oku sanırım doktorun senin için kendi haline bırakın karışmayın demiş sana cevap vermem daha istediğini yaz :) :) Sana eviniz kiramı çocuğun varmı vs diye sordum sen onlara cevap ver önce ...

Üst Alt