Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aracımın plakasını nasıl değiştirebilirim?

fbalkan

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar .Öncelikle iyi bayramlar. 2018 mart ayında aldığım özel tertibatlı engelli aracımın plakasını keyfi olarak değiştirmek istiyorum .daha önce istanbuldaydım 34 plaka aracım . şuan tekirdağda ikamet ediyorum. ve buradaki plaka serisi ADA kızım la aynı olduğu için böyle birşey yapmak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim. tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum . şimdiden teşekkürler.

kazazede satis yapmadanda plaka değişiyor buna eminim sadece yolları neler aşamalar nasil ilerliyor onu öğrenmek istiyorum .

değiştirdim .yanlış bilgi vermeyin .

öyle keyfi olarak arabanın plakasını değiştireyim diye birşey söz konusu bile olamaz....
illada değiştirmek istiyorsan arabanın satışını başkasına verecen.....

arkadaş istanbuldan tekirdağ a taşındığını söylüyor tabiki de değişebilir il değişiyor ikametgah değişiyor işlemleri emniyetten yapabilirsiniz gerçi çoğu işlemi artık noterler yapıyor

Üst Alt