Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aracımın 5 yılı doldu. Sakat olmayan birine satış için gümrük işlemleri..?

Konular
15
Reaksiyonlar
2
Merhaba..

Aracımı engelliye değil de normal bir kullanıcıya satacağımdan gümrükten serbest bırakılması gerekiyormuş sanırım.. 1000 lira civarında da bir ödemesi çıkacakmış..
Ben Ankara'dayım.. Bu işlemleri neerde ve nasıl yaptırabilirim?

Bilgi verirseniz sevinirim..

aracını önce gümrükten serbet bıraktırcan sonra trafiğe yazısı gelcek bi tamirciye tertibatını söktürcen bi fatura kescek sonra ruhsat ve plakadan tekerlekli sandelyeyi kaldırtcan yeniden vizeye gitcen .kolay gelsin kimseye yaptırma vaktin varsa kendin yapabilirsin

re

Yeni araba alınana kadar kullanayım diyorum ama illa söktürtmek zorundamıyım tetibatı. tertibattada bişe yokta 3 tane vida olmazsa geri takarım.

----------

Gümrük derken nerdeki gümrük, ANKARA DA bir sürü gümrük var.

gimatın karşısındaki tır gümrüğü, tertibati arabayı satarken sök arabanısatın alanda yaptırabilir işlemleri sen sadece gümrükten serbestle trafikten satabiliri al .

re

Bugün birine sordum. Halin orda anafartalar çarşısının yakınında bir yere gitmem gerektiğini söyledi.. Bende güvenemedim size sorayım dedim.

yurtdışından alınan araç için 5 yıl sonra normal kişilere satılabiliyormu?

gümrük ayrıca bildigim kadarıyla ve ben araba alırken oraya gittim ankaradaki gimatın ordaki gümrük yapıyor bu işleri başka yerin yaptıgını sanmıyorum

Bugün Gimatın ordaki gümrüğe gittim. ve 95 model arabaya 4700 lira para istediler.Bende vermekten vazgeçtim.. Duyumlarımda max 1000 lira vereceğim söyleniyordu.. 4700 nerden çıktı anlamadım.

sordunmu erken verdiginden falan ötv parası falanmıki iyice sorsaydın neden istiyorsunuz parayı diye

re

2300 ötv
1600 kdv
kalanıda ıvır zıvır.. Hadi ötv yi anladıkta kdv ne oluyosa..

kdv :) ilginç fatura kesiyorlarmıymış bari sorsaydın

Üst Alt