Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aracımı takas etmek istiyorum, acenteler zorluk çıkarıyor. Nasıl bir yol izlemeliyim?

petitgirl

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
0
2006 model 1000cc otomatik vites 31000 km de Toyota Yaris aracımı takasa verip yeni POLO almak istiyorum ama Acenteler pek uğraşmak istemiyor
yok aracım tekrar muayeneye gidecekmiş, yok kanun değişmiş raporunu faxla falan diyorlar.

Bana bu konuda yardım eder misiniz ve aparat konusunda da memnun kaldığınız ve tavsiye edeceğiniz bir firma var mıdır?

Teşekkürler.

Önerilerinizi bekliyorum.

benim bildiğim kadarıyla 5 senede bir engelli aracı alınıyor seninki normal plaka mı?

almak istediğiniz model piyasada çok tutulan,aranan bir model galiba.yoksa bayiler telefon ediyorlar araba satalım diye.

mevcut aracınızı ötv indirimiyle almışsanız 5 seneyi doldurmanız lazım.2006 model otomatik dediğinize göre ötv indirimli alamamışsınızdır diye düşünüyorum.bence bayii nazlanıyor,onu için işi yokuşa sürüyor. siz zor satılan bir modele talip olun,o zaman görün işinizi nasıl hallettiklerini.

Öncelikle bilgi için teşekkür ederim aracım ötv indirimli alınmıştı 16 kasımda 5yılı doluyor kismetse.

5 yılı dolunca dilediğiniz birine satın ve sonra dilediğiniz aracı alın. Takasla felan uğraşmaya değmez. Yanılıyor muyum?

Haklısınız Bülent Bey takasa vermedim elden satacağım.

petitgirl;

aracınıza ben talibim kardeş 16 kasımdan sonra satmayı düşünürsen irtibaa gecelim:eek:

Üst Alt