Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aracımı özürlü plakası olmadan özel donanımla kullanabilir miyim?

abtg

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
üzerimde 2010 Haziran'da 5 yıllık süresi dolacak bir aracım var, ikinci bir araç aldım. iki aracım da otomatik.
h sınıfı otomatik elden kumandalı araç kullanabilir ehliyetim var.

soru 1:yeni aracımı, özürlü plakası almadan tertibatıyla kullanabilir miyim?

soru 2:yeni aracımı, özürlü plakasına çevirmek için ne yapmayılıyım, tertibat taktırdığım için tekrar vizeye girmem gerekir mi?

soru 3:yeni aracı da üstüme aldım.ancak özürlü plakalı değil.ruhsatını değiştirdim. aracı özürlü plakasına çevirmek istediğimde ruhsatta değişecek mi?

soru 4: ilk araç üzerimden düştükten sonra ve yeni aracımın özürlü aracı olduğuna dair trafikten işlem yapıldıktan sonra mı yeni araç için mtv muafiyeti için başvurabilirim.

soru 5: ilk araçta hala benim üzerimde ve mtv den muaf. süresi dolunca maliyeden onu iptal ettirip yeni aracımı mtv muaf hale getirebilir miyim.

ilginiz için şimdiden çok teşekkür ederim...

Üst Alt