Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aracıma aparat taktıracağım. Masraflar ne kadar tutar?

egelipasha

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar nasipse bu hafta aracımı alıyorum. aparat taktıracağım debriyaja aparat takımı proje 500tl vizeye girecekmiş 185tl takipçi masrafları olarak 335 tl istediler.
deneyimli arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim fiyatlar için. özellikle takipçi masrafı çok gibi geldi bana:)

Debriyaj aparat fiyatı

selamlar
geçen hafta debriyaj sağ elden kumandalı aparat taktırdım
600 tl +kdv 70 tl noter 155 tl de muayene
toplam 935 tl verdim
ANKARA

Selam
Bir kaç gün önce aracımı aldım.
Otomatik vites. Frenin sol tarafına (sol ayak için) gaz pedalı aparatı takıldı.
Aparat+Proje=600TL (KDV dahil)
Muayene üc=200TL

takipçi

anladığım kadarıyla takipçiye para vermemişsiniz ben bir araştırayım nereye gidecekmiş para normalde bayiilerin işi değilmi bu teşekkür ederim yorumlarınız için

aracı sıfır km alıyorsanız firma zaten takip ediyor. 2. el için takipçiye para vermeniz normal olur.

ücretler farklı olabiliyor.Makine Mühendisine danışmanız en sağlıklı yol olur.

sıfır araç

sıfır araç alıyorum takipçi masrafı 335tl istediler normalde bayiinin dediğiniz gibi yapması gerekir aracım bir gelsin ( fordtan aldım bir haftada gelmedi daha:mad:otosan çok yoğunmuş arkadaşlar) gelişmeleri yazacağım buraya arkadaşlar

Üst Alt