Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araç tavsiyeleriniz..?

kato23

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
seam arkadaşlar 2,5 yaşındakı kızımın(%80) raporuna itiraz etmiştim sonuç olumlu (%90) verdiler ve araç almayı düşünüyorum ama ne alsam diye kararsız kaldım yeni araç alan arkadaşlar tavsiyede bulunurlarsa veye bilgi vere bilirlerse memnun olurum şimdiden sağolun hepimizin allah yar ve yardımcısı olsun allah'a emenet olun

Daha fazla bilgi verebilirseniz yardımcı oluruz. Otomatik Vites mi, dizel mi, fiyat ne düşünüyorsunuz...vs.

otomotik düşünmüyorum dizel ha birde krediyle almayı düşünüyorum aslında aklımda caddy var ama onlarda ötv az olduğu için tereddütteyim

Caddy Ticari Araç Oldugu Icın Sanırım ÖTV indirim oranı düşük ...
..
önerebileceğim araçlar görüp begendıgım sekılde ; CİTROEN C4,HONDA CİVİC,WW GOLF,OPEL ASTRA ..

Volkswagen passat veya jetta , Ford Focus, toyota corolla bence aile için en ideal arabalar.Ama imkanın varsa Volkswagen cc yada Audi a4'den şaşma...

Ford B-Max tavsiye ederim, OTV indirimiyle o fiyat aralığında dizel B-Max alabilirsiniz. Toyota Auris 2013 de yeni kasa geleceğinden şuanda kampanyalı fiyatlarla satılıyor. Hafif ticari araç almanızı hiç önermem OTV indiriminin hiç anlamı kalmaz, yerine Stationwagon almak daha akıllıca. Otomatik düşünmüyorsanız çok seçenek var. C4 dizel motoru çok iyidir.

hocam al toyota coralla 4-D otomatik dizeli hem paran boşa gitmez hem kafan rahat olur 5 sene sonra satarken rahat edersin.
alman yada japon diğerlerini düşünme bile...

öncelikle tavsiyeler için sağolun bir öneri yada tavsiye daha istiyecem caddy uan indirinli 37 bin tl ye geliyo bu fiyata onun kadar kaliteli ferah ve rahat bir araç varmıdır sizce birde ticarilerde ötv az deniyor ama binek araçların dizelleri 50 55 binden bşlıyor caddy 40 45 bin tl bunda birde ötv indirimi alınca yanlış olmazsa aynı paraya geliyo yani kısacası bineklerin fiyatı yüksek ötv yüksek ticaride fiyat düşük ötv düşük açıkcası bana cazip geliyo çünkü benzinli alıp tüple falan uğraşmak istemiyorum

kato23;

VW Ticari Araç 2012 Fiyat Listesi

Sanırım dediğiniz gibi ww caddy nin ortalama fiyatı ...tavsiye ederim WW kalitelidir güçlüdür konforludur ve motoru da sağlamdır .. Ki zaten Caddy de bana göre sınıfının en her şeyiyle en iyi aracı diyebilirim ...Eğer imkanınız varsa ben şahsen satın almanızı tavsiye ederim ...

üstad bende cady düşünüyorum lakin bu araç ticari olması nedeni ile engelliler bu aracı alabilirmi ? ötv indirimi ise ne kadar olmakta bineklere nazaran ?

Benzinli istersen civic al, dizel istersen toyota yada megane al.

Yüksek model boş donanımdansa, düşük model yüksek modeli tercih edin derim.

Bir sorum var: %90 raporunuza rağmen 2.5 yaşındaki kızınız adına ÖTV.siz araba alabilecek misiniz?
Bende emin değilim ancak ÖTV ististası araç alım yönetmeliğinde ek maddeleri okumuştum. Dediğim gibi emin değilim ancak bir yerde Levent Bey(bu konuda uzman bir yetkili) 7 yaşından küçük çocuklar adına ÖTV istisnasınan faydalanamaz diye not düşmüştü. Alo Maliye sitesinden bir yerdendi.

Bu iş için umudunu kırdım ise özür dilerim. Bilgisiz kalmaktansa emin olmak daha evveladır...

Soruna cevaplayayım: Alman Arabalarından hiç şaşma.

Diğer Araçlara Bakın ve ondan sonra size en yakın bir hyundai bayine gidin derim.

Alman arabasından şaşma, fransızdan uzak dur klişe bi laftır.
Hangi alman denilen araç almanyada üretiliyor yada kalitesi alman kalitesinde bence onu sorgulamak lazım.

bence çok doğru bir karar sınıfının eniyi aracıdır,bendede cady var.

Mami Junior;

Öle düşünürsek kimse araç alamaz ... :)

Bencede ilanı açan abimizin eğer imkanı varsa caddy almasını tavsiye ederim ...

Caddy %10 ÖTV indirimine girecek, 1400 cc passat %40 ÖTV indirimi dururken niye Caddy alsın?
Farklı gözle bakması lazım.

ben corolla 2014 ü bekleyeceğim gibi görünüyor.....

ismayil;

Bence bekleme,1,5-2 sene karın olur.
Şimdi alırsan 2 seneye yakın yeni arabayı erken alma durumun olur.

dıe another day;

bende ilk başta öyle düşündüm ama yeni nesil araçlar daha az benzin yakıyor. diyarbakırda yeni nesil passat denedim bildiğimiz gibi değilmiş: hakikaden az yakar çok kaçar..

İlan Açan Abimiz Öncelikle Bir Aile Aracı ve DİZEL demişti sanırım ..

Passatın 1.4 ünde dizel yok . 1.4 TSI motor benzinli en dusuk donanımlı fiyatı 55.700 tl ...

dizel 1.6 TDİ ise en ucuzu 66.300 dan baslıyo ..

Ben de bu durumda caady alırım .. rahat,bagaj genıs,dizel ve ile aracı ..

Üst Alt