Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araç kullanımında yurt içi-dışı ayrımı olmasın diye TBMM'ye dilekçe gönderelim

spark33

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar tbmm.dilekçe komisyonu başkanlığı-ankara'ya adres ve tc numaranızı içeren dilekçeler yazın.orası yazıyı hemen dikkate alıyor ve işleme sokun.
Engelliler aracını yurt içi ve dışı diye ayrım yapılmadan en azından birinci derece yakınlarımızın içinde biz olmadan kullanabilmesi talebimizi bu konuda yaşadığımız sıkıntıları (uzun yolda yorgunluk,tamirciye bile verememe vb.) içeren mağduriyeti açıkça belirten dilekçelerinizi postalayın.biz 10 kişiye yakın gönderiyoruz.ne kadar çok talep o kadar etki.hadi arkadaşlar gün birlik günü

Arkadaşım yazmış olduğun dilekçe örneğini ve gönderdiğin email adreslerini bizim ilede paylaşırsan işlemimizi hızlandırmış oluruz.Teşekkürler

abi mail değil oradan sen ve toplayabildiğin arkadaşlar ile TBMM DİLEKÇE KOMİSYONU BAŞKANLIĞI-ANKARA adresine tc numaran ve adresini içeren dilekçeyi posta yolu ile gönder.emin olun etksi olacaktır.

ÖRNEK DİLEKÇE

ben engelli bir vatandaşım,adımıza kayıtlı aracın kullanım esnasında yaşadığımız sıkıntıları tüm engelli araç sahibi arkadaşlar ile defalarca dile getirdik.Aracı bizden başkasının kullanamaması uzun yollarda dinlenme imkanı olmadığından kazaya sebep vermekte, eşimize bile aracı verememekte,ben olmadığım zaman araç hiçbir işe yaramamakta,çocuğumu hastaneye götüreceğimde eşim aracı kullanamadığı için istifade edememekte ve hatta tamirciye bile aracımızı bırakamıyoruz. Bu konu biz engellileri derin üzüntüye boğmakta ve mağdur etmektedir. Konu ile ilgili olarak yurt içinden ve yurt dışından alınan engelli aracının (en azından birinci derece yakınlarının kullanabilmesi için yasaklamanın kaldırılmasını) ve engellilere yapılan bu HAKSIZ ve ANLAMSIZ bizleri mağdur edici uygulama son verilmesini tüm engelliler adına arz ve talep ediyorum.

Not: takılı tertibatlar yanında aracın orijinal parçaları mevcut olduğu için normal kimselerin kullanmasında hiçbir sakınca bulunmamaktadır.konunun uygulama yapılarak denendiği zaman kullanılabildiği görülecektir.

Adı soyadı
Tc.nu
adres

Bence yurt içinden alınan araçlardaki kullanım sınırlarının kaldırılmasına istinaden, eşitlik ilkesi gereği, yurt dışı kullanım sınırlamasını düzenleyen mevzuat hakkında dava açmalısınız. Davanın lehte sonuçlanacağını düşünüyorum...

Üst Alt