Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araç kullanabilmek için en az % kaç görebilmek gereklidir?

tyoldas

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
araç kulanmak için en az yüzde kaç görmek lazım yüzde olarak benim sürücü belgem var ama çok önceden aldım zamanla gözlerim biraz daha rahatsızlık arttı şimdi araç kulanabilir miyim bilmiyorum en az yüzde kaç görmek lazım

kanuni sınırları bilmiyorum ancak demişsiniz ki gözlerimde rahatsızlık arttı...
amannn hocam rahatsızlığınız az da olsa sürüş emniyetini tehlikeye atıyorsa hiç trafiğe çıkmayın hem kendi hem de çevredekilerin sağlığı için..

[FONT=&quot]A1, A2, B, F, H. olanlarda [/FONT] sürücülerde düzeltmeli veya düzeltmesiz olarak bir gözün görmesi 2/10 dan aşağı olmamak şartıyla her iki gözün görme derecesi toplamı 10/20 olmalıdır.
[FONT=&quot]C, D, E, G olanlarda [/FONT] sürücülerde düzeltmeli veya düzeltmesiz olarak bir gözün görmesi 6/10 dan aşağı olmamak şartıyla her iki gözün görme derecesi toplamı 14/20 olmalıdır.
[FONT=&quot]Monoküler[/FONT][FONT=&quot] sürücülerde görme gücü gören gözde 10/10 olmalıdır[/FONT]

Üst Alt