Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Araç almak için %90 rapor mu gerekli!?

HALİLCE

Yeni Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar bu benim ilk mesajım h sınıfı ehliyetim var fakat araç almam için %90 rapor olucak diyorlar ben iki ayagım felçli bütün engelli arkadaşlar nasıl %90 engelli olabilirki

halilce senin sadece % 40 rapora ihtiyacın var istediğin bayiden arabanı alabilirsin. hatta sen paran hazırsa hastaneden önce git arabanı beğen. otomobil firmaları raporu almaya bile kendi arabalarıyla götürüyorlar.

H sınıfı sürücü belgesi bulunup aracı kendisi kullanacaklar için oranın hiç bir önemi yok. İster %10 olsun ister %90, fark etmez. Yetyer ki araç almak için temin edilen raporda "özel donanımlı otomobil kullanır" ibaresi olsun.

H sınıfı sürücü belgesi alması mümkün olmayan ve aracı 3. derece yakınları kullanacak olan kişilerde ise, evet, %90 rapor oranı şartı var. %89 olsa olmuyor.

Üst Alt