Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Arac aliminda yuksek ucretli kasko ve sigorta çıkartıyorlar!?

Yusa

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhabalar 1 yasina yeni girmis microlizen sefali bir cocugum var 100 de yuz agir ozurlu raporu var ve yarisi banka kredili bir arac aldim ve araci aldiktan sonra kasko sigorta ve kasko yaptircaktim fakat kaskoya 2000 tl dediler kasko neyse zorunlu arac sigortasi en ucuzu 1000 tl diyolar oda en ucuzu neden boyle dedim bana dedikleri cocuk kucuk oldugu icin ve 18 yasindan kucuk oldugu icin boyle oluyo diyolar bilgisi olan varmi 15ooo tl indirimli aldigimiz ozurlu araci 5 yilda kaskoya sigortayami oduycez lutfen yardim...

Ben 7.kademe indirim li olarak trafik sigortasını 325 liraya.Kaskoyu ise Ak sigorta 1650 liraya yaptırdım.Araç 2015 Bmw 118 i En az 3 ayrı acentadan teklif al.Banada trafik 550 kasko ise 2800 lira olarak çıkmıştı ilk teklifler sen çok pahalı araştırın dedikçe indirimli fiyat buluyorlar.

Yusa

Hem birkaç yerden fiyat alın, hem de olası poliçeye nasıl bir kloz koyacaklarını mutlaka netleştirin. Aracın pert olması halinde aracın trafikten çekilmesi ve size ötv'siz net ödeme yapılması konusu poliçede yer alsın (yani pert olduğunda sizden ötv mikatrı kadar kesinti yapılmamasını öngören bir poliçe olsun)

oturan boğa bırkac gündür kasko için görüşüyorum..aracın pert olması durumunda ötvsiz net ödeme yapılamayacağını söylüyorlar..sistem otomatik olarak buna izin vermediğini fatura üzerinden kasgolayacaklarını söylüyorlar...ötvsiz net ödeme hakkında kasgo yapan bir şirket varmı biliyomusunuz..yardımcı olursanız lütfen sevinirim..

daha 1 hafta önce görüştüm seat ibiza için engelli aracı kaskosu 650 tl civarı dediler

exelans

hangi şirket hocam ..bilgileri varsa verebilirsen lütfen görüşmek ısterım acil kasko yaptırmam gerekıyor

arkadaşlar engelli kaskosu diye bişey var mı? yoksa diyelim, araç piyasa satış fiyatı 60 bin tl , ötv indirimli 41 bin tl şimdi kasko 60 bin üzerinden mi yoksa 41 bin üzerinden mi ödenecek? ve araç teminatı ötv indirimli hali 41 bin tl kadar mı yoksa tam fiyat 60 bin tl üzerinden mi ödenir?

araç bedeli neyse sigortanın o bedel üzerinden yapılması lazım. (ötv indirimli olarak aldığım bedel, kasko şirketini ilgilendirmez)
sadece ruhsatta "araç sahibinden başkası kullanamaz" yazıyorsa ve başka birisi aracı kullanırken kaza yapması halinde (ispat edilebiliyorsa:D) hasar bedeli sigorta şirketi tarafından tanzim edilemez.

tamda bu konuda yazdıktan sonra sigortacıyla konuştum. hiçbir kaskonun ötv indirimli haliyle kasko yapmayacağını söyledi. yani aracı piyasa fiyatından kaskoluyorlar araç pert olursa da ötv indirimli halini size ödüyorlar. sadece içlerinde grupama sigorta 3 yıl onlara sigorta yaptırılırsa aracı aldığınız ötv siz fiyatı 3 yıl boyunca ödeme garantisi veriyor ve mini onarım araç bozulursa yedek araç vs sağlıyor. yani ötv siz 40 bin tl ye aldınız diğer kaskolar her yıl size ödeyeceği bedeli düşürürken grupama 40 bin tl yi 3 yıl ödeme garantisi veriyor. aldığım bilgi bu. ama ötv li fiyattan kasko yapıp ötv siz ödeme yapmanın kanunda yeri nedir bilmiyorum. mahkemelik olsa belki de piyasa fiyatını ödemek zorunda kalacak kasko.

Üst Alt